Βαλένσια: «Πουλούσα γάλα για παπούτσια, τώρα ζω το όνειρό μου»

Βαλένσια: «Πουλούσα γάλα για παπούτσια, τώρα ζω το όνειρό μου»

Δημήτρης Τομαράς
Βαλένσια: «Πουλούσα γάλα για παπούτσια, τώρα ζω το όνειρό μου»

bet365

Ο ηγέτης του Εκουαδόρ, Ένερ Βαλένσια, μίλησε για τις μεγάλες δυσκολίες που βίωσε ως παιδί και το μεγάλο ποδοσφαιρικό όνειρο που ζει στο Μουντιάλ.

Ανάμεσα στα άλλα ο αρχισκόρερ του Εκουαδόρ σχολίασε πως «σίγουρα δεν θεωρώ τον εαυτό μου σωτήρα ή κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα της έως τώρα παρουσίας μας είναι μια ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας ως ομάδα. Για την αφοσίωση και το μαχητικό μας πνεύμα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς για να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο που μας έφερε στην Βραζιλία».

Για τον ίδιο, το ότι είναι ο πρώτος σκόρερ με τον Αγκουστίν Ντελγκάδο και για τις εμπειρίες του είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Είχε αγωνιστεί μαζί του στην Έμελεκ. Μου έδωσε πολλές και καλές συμβουλές. Όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο μου όνειρο από τότε που ήμουν μικρός. Από την εποχή που ήμουν στους δρόμους και πουλούσα γάλα για να αγοράσω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια.

Ευτυχώς για εμένα έγινε». Ο Ένερ Βαλένσια μίλησε και για τα γκολ που σημείωσε και την σημασία τους: «Το να βάζεις γκολ στο Μουντιάλ είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα. Το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού και το γκολ ήρθε την σημαντικότερη στιγμή. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πως ένιωσα όταν η μπάλα έφτασε στο κεφάλι μου και κατάλαβα ότι πήγαινε στα δίχτυα».

 

Τελευταία Νέα