Βαλένσια: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Βαλένσια: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Βαλένσια: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

bet365

O Ενέρ Βαλένσια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Εκουαδόρ επί των Ονδούρων (2-1) σημειώνοντας και δύο γκολ της ομάδας του κι έκανε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ο επιθετικός της Πατσούκα αναδείχθηκε αναμενόμενα ΜVP της αναμέτρησης αφού με δικά του γκολ ο Ισημερινός παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης και δεν έκρυψε τη χαρά του μετά το τέλος του αγώνα.

«Τα πήγαμε εξαιρετικά, τώρα πάμε να πάρουμε και το τελευταίο ματς (σ.σ. με τη Γαλλία). Ήταν γκολ που μας βοήθησαν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Αυτά τα γκολ ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί και τώρα έγινε πραγματικότητα χάριν στον προπονητή μας κι αυτή την υπέροχη ομάδα. Θα ήθελα να είμαι εδώ για πάντα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δουλεύουμε όλοι για να το πετύχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα