Δανεικοί οι Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης

Δανεικοί οι Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης

Νίκος Τσιώκος
Δανεικοί οι Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης

bet365

Με τη μορφή δανεισμού θα παραχωρηθούν οι Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος και Μανώλης Καλλέργης, όπως ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Με σκοπό οι δύο παίκτες να πάρουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να παραχωρηθούν οι Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος και Μανώλης Καλλέργης με τη μορφή δανεισμού. Αυτό γνωστοποίησε σήμερα ο Ατρόμητος, όμως όχι και τις ομάδες που θα δοθούν οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα από την Κ20 τον Ιανουάριο του 2013, όμως είχε μόλις 5 συμμετοχές σε Κύπελλο (3), Σούπερ Λίγκα (1) και Γιουρόπα Λιγκ (1). Όσο για τον Καλλέργη, παίζει τόσο στο κέντρο όσο και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Την περασμένη σεζόν δόθηκε στον Ιωνικό, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 32 εμφανίσεις στη Football League, ενώ στη Σούπερ Λίγκα έχει μόλις 2 συμμετοχές και στο Κύπελλο 3. Αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2012 από τον Φωκικό, ενώ έχει παίξει και στην Καρδίτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Με απόφαση του προπονητή του Ατρόμητου Γιώργου Παράσχου, δύο ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της περιόδου 2013-14 θα παραχωρηθούν δανεικοί με την προοπτική να πραγματοποιήσουν «γεμάτες» συμμετοχές παίρνοντας περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους

Πρόκειται για τους Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο (φωτό πάνω) και Μανώλη Καλλέργη (φωτό κάτω) η εξέλιξη των οποίων θα παρακολουθείται διαρκώς από το τμήμα Scouting της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Τις επόμενες μέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις της ομάδας μας για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν δανεικοί την περσινή σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα