«Βλέπει» και Μρτζα η ΑΕΚ

«Βλέπει» και Μρτζα η ΑΕΚ

Gazzetta team
«Βλέπει» και Μρτζα η ΑΕΚ

bet365

Τη στιγμή που στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση του Ντάνκο Λάζοβιτς, στο προσκήνιο για την επίθεση της Ένωσης έρχεται και ο Ντράγκαν Μρτζα του Ερυθρού Αστέρα.

Ψηφίζει... σέρβικα ο Δικέφαλος, που μετά τον στράικερ της Παρτιζάν, βάζει στο στόχαστρό του και τον 30χρονο άσο του Ερυθρού Αστέρα. Η περίπτωση του Λάζοβιτς σαφώς δεν εγκαταλείπεται από τους «κιτρινόμαυρους», όμως ο 31χρονος επιθετικός έχει ζητήσει μία μικρή προθεσμία και στην ΑΕΚ θέλουν να του τη δώσουν.

Όσο ωστόσο θα βρίσκονται στην... αναμονή, οι «κιτρινόμαυροι» θα εξετάζουν κι εναλλακτικές λύσεις, με τον Μρτζα να βρίσκεται όπως φαίνεται σε περίοπτη θέση σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Ο ύψους 1,87 μ. φορ άλλωστε ήταν μεταξύ αυτών που είχε παρακολουθήσει ο Λυμπερόπουλος στο ταξίδι του στο Βελιγράδι για να δει το ντέρμπι Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας.

Ο έμπειρος στράικερ που ξεκίνησε την καριέρα του από τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας έχει αγωνιστεί στο Βέλγιο με τις Ζούλτε Βάρεγκεμ, Λιρς, ενώ πέρασε και από Ρωσία, Ελβετία με τις Χίμκι και Σιόν αντίστοιχα. Παράλληλα είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του με 14 συμμετοχές και 2 γκολ, έχοντας βρεθεί και στο Μουντιάλ του 2010. Προέρχεται δε κι από εξαιρετική σεζόν με 19 γκολ σε 27 συμμετοχές στο σέρβικο πρωτάθλημα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα