Κεϊρόζ: «Όλα είναι ανοιχτά»

Gazzetta team
Κεϊρόζ: «Όλα είναι ανοιχτά»

bet365

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Κάρλος Κεϊρόζ με την ισοπαλία του Ιράν κόντρα στη Νιγηρία, σημειώνοντας πως η κατάσταση παραμένει ρευστή στον όμιλο. Τι είπε ο Κεσί...


Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και στάθηκε στη μαχητικότητα που έδειξαν απέναντι στη Νιγηρία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν απαραίτητο να κάνουμε ένα ρεαλιστικό παιχνίδι. Παλέψαμε για κάθε μπαλιά, και αγωνιστήκαμε για 90 λεπτά με ένα πράγμα στο μυαλό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου και να τους δώσω συγχαρητήρια. Τώρα είναι η Αργεντινή. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι όλα είναι ανοιχτά», ήταν τα λόγια του».

Από την πλευρά του ο Κεσί τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξει εικόνα η Νιγηρία ενόψει της συνέχειας: «Θέλαμε να σκοράρουμε, το προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο, όμως τελικά το γκολ δεν ήρθε. Αυτή τη στιγμή προέχει να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία».

 

Τελευταία Νέα