Κουλουχέρης: «Αχαριστία και κοροϊδία»

Gazzetta team
Κουλουχέρης: «Αχαριστία και κοροϊδία»

bet365

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης είπε «αντίο» στον Πανιώνιο μέσω facebook, όπου έκανε λόγο για αχαριστία και κοροϊδία.

Αφού ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε στα 2,5 χρόνια που είναι στον Πανιώνιο, ο Ευθύμης Κουλουχέρης είπε «αντίο» στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης μέσω της σελίδας του στο facebook. Βέβαια, το έπραξε αυτό κάνοντας λόγο για αχαριστία και κοροϊδία. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι την αχαριστία τη συναντά συνέχεια στο ποδόσφαιρο και πως η εξυγίανση ξεκινά με τήρηση των υποσχέσεων.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Πιστεύω ότι όλοι μας τηρήσαμε την ιερή υποχρέωση που είχαμε να κρατήσουμε "ζωντανή" την ομάδα του Πανιωνίου. Έφτασε, όμως, η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι μου και η υπομονή μου με οποιονδήποτε τρόπο απαιτείται για να εξασφαλίσω αυτά που δικαιωματικά μου ανήκουν.

Η αχαριστία δυστυχώς είναι κάτι που συνεχώς συναντώ στο ποδόσφαιρο και ειδικά τα τελευταία χρόνια. Η εξυγίανση κύριοι ξεκινάει με την τήρηση των υποσχέσεων και όχι με κοροϊδία. Καλή επιτυχία στο έργο σας και στον δρόμο που ακολουθείτε.

Εγώ αυτό που υποσχέθηκα το τήρησα στο έπακρο. Εσείς απλά μας χρησιμοποιήσατε. Καιρός για αλλαγές και νέους στόχους. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους και στις υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους του Πανιωνίου», έγραψε ο 33χρονος στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα