Αποχωρήσεις και μεταγραφικά στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Αποχωρήσεις και μεταγραφικά στην Κέρκυρα

bet365

Τις μηχανές μπροστά βάζουν στην Κέρκυρα, με στόχο την δημιουργία ενός καλού συνόλου για την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Διακοπές τέλος για την Κέρκυρα, τουλάχιστον για τους διοικούντες της ομάδας... Ο Μιχάλης Γεωργίου επέστρεψε στο νησί την Τετάρτη και είχε την πρώτη επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας ώστε να μπει σε λειτουργία το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα της Κέρκυρας και πάλι στην Σούπερ Λιγκ.

Σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Ιονίου, είναι οι αποχωρήσεις και οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν. Παρελθόν από την ομάδα πρέπει να θεωρούνται οι Βρονταράς, Κουτσόπουλος και Καραδέμητρος, μιας και τα συμβόλαιά τους λήγουν και δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν, με τους ποδοσφαιριστές ήδη να ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Αυτές δεν θα είναι οι μόνες αποχωρήσεις, με περισσότερες εξελίξεις να έχουμε μέσα στην εβδομάδα...

Από εκεί και πέρα, ψηλά στην λίστα είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σουάνη που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας μέχρι την κατάκτηση της ανόδου, όπως και με τον Μπαλντοβαλίεφ. Ο Σκοπιανός επιθετικός έκανε μια αρκετά καλή σεζόν με την Κέρκυρα και επιθυμία του κ. Γεωργίου είναι να παραμείνει στο ρόστερ. Σε ότι αφορά τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, για τον οποίο ενδιαφέρονται ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός, στην Κέρκυρα είναι ξεκάθαροι πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση και ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο...

Θερμό αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για την Κέρκυρα και σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Δεδομένα οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα θα είναι έμπειροι, με τον πρόεδρος και τον προπονητή να εξετάζουν ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις πλην του δεξιού μπακ, όπου κ. Γεωργίου θεωρεί πως έχει τις λύσεις που θέλει.

Στη λίστα του τεχνικού της Κέρκυρας υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, με κάποιες περιπτώσεις να είναι πιο ψηλά και τις επόμενες μέρες και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις αποχωρήσεις και τις ανανεώσεις θα έχουμε εξελίξεις. Άλλωστε, αυτό που έχουν σε προτεραιότητα στην Κέρκυρα είναι να ξεκαθαρίσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα με το υπάρχον υλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα