«Ζήσαμε καλές και δύσκολες στιγμές»

Ο Μουντάκης για το... διαζύγιό του με Πλατανιά

«Ζήσαμε καλές και δύσκολες στιγμές»

«Ζήσαμε καλές και δύσκολες στιγμές»

Την λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μουντάκη ανακοίνωσε ο Πλατανιάς. Τι δήλωσε ο πρώην πλέον προπονητής τερματοφυλάκων των Χανιωτών.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη. Ο Μουντάκης αποτέλεσε έναν πολύτιμο συνεργάτη της ομάδας τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στα τμήματα υποδομών. Ο Πλατανιάς τον ευχαρίστησε δημόσια και του ευχήθηκε παράλληλα ό,τι καλύτερο για την συνέχεια.

Αμέσως μετά το... διαζύγιό του με τον Πλατανιά ο Μουντάκης σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Χανίων τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στον Πλατανιά. Προπονητές, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Στέλιο Βαρουξάκη.

Επίσης όσους αποτελούσαν και αποτελούν την οικογένεια του Πλατανιά καθώς και τους φίλους της ομάδας, που την στηρίζουν έμπρακτα. Ζήσαμε πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές, βάλαμε όμως τις βάσεις για να καθιερωθεί η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».