Σόου Αγιού για τη Γκάνα! (vid)

Σόου Αγιού για τη Γκάνα! (vid)

bet365

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε η Γκάνα στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, συντρίβοντας με 4-0 Ν.Κορέα, χάριν σε χατ τρικ του Τζόρνταν Αγιού που μπήκε αλλαγή! Χτύπησε ο Ουαρίς...

Καταιγιστική η ομάδα του Άπια στην αναμέτρηση με την οποία έκλεισε τη σειρά των φιλικών της πριν μπει στις επίσημες υποχρεώσεις της για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Γκανέζοι έδειξαν απόλυτα έτοιμοι κι έχοντας τον Τζόρνταν Αγιού σε μεγάλη μέρα, σκόρπισαν στους... τέσσερις ανέμους τους Νοτιοκορεάτες που διπλασίασαν τις ήττες τους και προβλημάτισαν πριν μπουν κι εκείνοι στη μάχη του Μουντιπάλ. Το παιχνίδι βέβαια δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Αφρικανούς, αφού ο Ουαρίς τραυματίστηκε κι αποχώρησε μόλις στο 6', με τον Τζόρνταν Αγιού μάλιστα να είναι αυτός που πήρε τη θέση του. Σε ό,τι αφορά την κρισιμότητα της κατάστασής του δεν έχει γίνει ακόμα κάτι γνωστό.

Ο επιθετικός της Σοσό σκόραρε μόλις πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο από ασίστ του αδερφού του Αντρέ! Στο φινάλε του ημιχρόνου ήρθε ο Τζιαν για το 2-0 μετά από λάθος της άμυνας των Ασιατών, ενώ από το 53' είχε ήδη κάνει ο Τζόρνταν Αγιού το 3-0 με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος στο 89'.

 

Τελευταία Νέα