Ηλιάδης: «Μου δίνει ώθηση ο ΠΑΣ»

Ηλιάδης: «Μου δίνει ώθηση ο ΠΑΣ»

Ηλιάδης: «Μου δίνει ώθηση ο ΠΑΣ»

Ο Αντώνης Ηλιάδης μίλησε για τη συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε πως αυτή του δίνει ώθηση να πετύχει τον προσωπικό και συλλογικό στόχο του.

Ως μια ιστορική ομάδα χαρακτήρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αντώνης Ηλιάδης μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα imathiasportsnews.gr. Ο 21χρονος επιθετικός τόνισε πως η συμφωνία με τον «Άγιαξ» θα βοηθήσει τον ίδιο να πετύχει τον στόχο του τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

«Η συμφωνία με μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, με γεμίζει τεράστια ευθύνη αλλά πάνω απ” όλα μου δίνει ώθηση να πετύχω τον προσωπικό αλλά και τον συλλογικό στόχο. Παράλληλα θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και ειδικότερα σε ένα πρόσωπο που όταν διαβάσει αυτές τις γραμμές, θα καταλάβει.

Είμαι ευγνώμων που μέσα από αυτούς κατάφερα να πετύχω το μεγάλο άλμα στην καριέρα μου, ενώ δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω προσωπικά τον προπονητή της νέας μου ομάδας, κ. Γιάννη Πετράκη που με επέλεξε αλλά και τον μεγαλομέτοχο κ. Γιώργο Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».