Τα δεδομένα για «Παπ» και Κουρμπέλη

Τα δεδομένα για «Παπ» και Κουρμπέλη

Τα δεδομένα για «Παπ» και Κουρμπέλη

bet365

Η πρόταση που έχει έτοιμη η ΑΕΚ (αλλά δεν έχει μεταφέρει ακόμη) για τον 33χρονο Έλληνα φορ και οι υψηλές απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης για τον νεαρό άσο.

Είναι δεδομένο και χιλιογραμμένο ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Κουρμπέλης απασχολούν την ΑΕΚ και είναι πλέον θέμα ωρών-ημερών οι φήμες για ενδιαφέρον να μετατραπούν σε επίσημες κρούσεις-επαφές-προτάσεις.

Ας πάρουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Για τον Παπαδόπουλο, η ΑΕΚ φέρεται πως έχει έτοιμη πρόταση να του καταθέσει έπειτα από τις εξελίξεις και το διαζύγιο του με τον Ατρόμητο. Πάντως, εώς και αυτή την στιγμή το gazzetta.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι δεν έχει μεταφερθεί στον 33χρονο επιθετικό καμία προσφορά από την ΑΕΚ. Ούτε καν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του από κάποιον άνθρωπο της «Ένωσης» (δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ώρες).

Σύμφωνα με όσα φέρονται να επικοινωνούνται από την ΑΕΚ, στον Έλληνα φορ θα προταθεί συμβόλαιο διετούς διάρκειας συνεργασίας με ετήσιες απολαβές για την πρώτη χρονιά και την β΄ κατηγορία 150.000 ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχους (ανόδου, Κυπέλλου, επίτευξης γκολ) και για τον δεύτερο χρόνο, αύξησης απολαβών 50.000 ευρώ (ήτοι 200.000 συν μπόνους όπως ίσχυαν και την προηγούμενη σεζόν). Τι θα γίνει θα το δούμε αφού πρόκειται για μια περίπτωση που δεν αναμένεται να τελειώσει σε διάστημα λίγων ημερών.

Στην υπόθεση του Κουρμπέλη τα δεδομένα είναι διαφορετικά και αυτό διότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης κοστολογείται αρκετά υψηλά από τους ιδιοκτήτες της ομάδας της Αρκαδίας. Πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που πιστεύουν στην ΑΕΚ, τον έχουν ξεχωρίσει στο top 3 των επιλογών της, στη σχετική λίστα ενίσχυσης. Ταυτόχρονα το γεγονός ότι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αξιώσουν 500.000 ευρώ από τον Αστέρα, δημιουργούν (και είναι λογικό) δεύτερες και τρίτες σκέψεις στην ΑΕΚ. Είναι ιδιαίτερα υψηλό το ποσό, τουλάχιστον αυτό εκτιμάται τη δεδομένη στιγμή. Πάντως η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη και αυτή συνάδει με το να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα