Στον Πανιώνιο ο Αποστόλου

Gazzetta team
Στον Πανιώνιο ο Αποστόλου

bet365

Παίκτης του Πανιωνίου είναι ο 23χρονος μεσοαμυντικός Σπύρος Αποστόλου με την γνωστοποίηση της μεταγραφής να την κάνει ο μάνατζερ του παίκτη.

Μια από τις λίγες μεταγραφές που λόγω μη αδειοδότησης έχει δικαίωμα να κάνει ο Πανιώνιος, είναι πλέον γεγονός με τους «κυανέρυθρους» να κάνουν δικό τους τον 23χρονο μεσοαμυντικό της Ζακύνθου Σπύρο Αποστόλου. Ο νεαρός παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την μεταγραφή να την ανακοινώνει ο μάνατζερ του Ισαά Κανακίδης μέσω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην φωτογραφία του Αποστόλου που υπογράφει το συμβόλαιο, έχουν ως εξής: «Ο Σπύρος Αποστόλου στον Ιστορικό Πανιώνιο !!! Εύχομαι καλή και μεγάλη καριέρα Σπύρο γιατί το αξίζεις ! Το βήμα της ομάδας της Ζακύνθου ήταν μόνο η αρχή τόσο για εσένα όσο και για τα άλλα παιδιά !!!! Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα της Ζακύνθου και όλο το νησί για την δυνατότητα που προσέφερε στα νέα παιδιά να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους. Είμαι σίγουρος πως έπεται συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα