«Μπορεί να πετύχει στην Μπενφίκα ο Μανωλάς»

«Μπορεί να πετύχει στην Μπενφίκα ο Μανωλάς»

bet365

Ο Ζέκα μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του τονίζοντας πως όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Κώστα Μανωλά.

Ο Ζέκα μίλησε στο Rádio Renascença για:

Την ανανέωση του συμβολαίου του: Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσω στην ομάδα μου.

Τον Μανωλά: Ο Μανωλάς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι νέος και ακόμη δεν είναι στο επίπεδο του Λουιζάο ή του Γκαράϊ. Είναι όμως πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι μια καλή προσθήκη για την Μπενφίκα. Μπορεί να πετύχει εκεί. Εάν εξελιχθεί μπορεί να γίνει καλύτερος από ότι είναι τώρα. Ίσως είναι ένας στόπερ του μέλλοντος. Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι πιο απαιτητικό από το ελληνικό και με τον Ζόρζε Ζέσους θα μάθει πολλά και θα εξελιχθεί. Είναι διεθνής και θα είναι ένα καλό στοίχημα για το μέλλον.

Το φιλικό της Ελλάδας με την Πορτογαλία και το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική: Θα δω το φιλικό με την Ελλάδα. Μίλησα με τον Κατσουράνη και αυτός μου κανόνισε τα εισιτήρια. Τι περιμένω; Η Ελλάδα είναι μια Εθνική πολύ αμυντική. Όσο για μένα ειλικρινά η κλήση μου στην Εθνική δεν είναι κάτι που σκέφτομαι απλώς. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που έχω. Είμαι νέος. Μακάρι να γίνει αυτό. Ως Πορτογάλος φυσικά και θα νιώσω υπερήφανος εάν μπορέσω να εκπροσωπήσω την Εθνική μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα