Ανακοίνωσε Χολέβα στον Πανιώνιο ο... Κισσαμικός!

Ανακοίνωσε Χολέβα στον Πανιώνιο ο... Κισσαμικός!

bet365

Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και επίσημα είναι ο Χρήστος Χολέβας, με τον Κισσαμικό να ανακοινώνει την παραχώρησή του...

Όπως ήδη σας γράψαμε το μόνο που απέμενε για την επίσημη απόκτηση του Χρήστου Χολέβα από τον Πανιώνιο, ήταν η ανακοίνωση. Αυτή ήρθε όχι από τους «κυανέρυθρους», αλλά από την ομάδα του Κισσαμικού...

Οι Κρητικοί, ανακοίνωσαν και επίσημα την παραχώρηση του νεαρού αμυντικού, τονίζοντας πως είναι τιμή για την ομάδα να φεύγει κάποιος παίκτης της για ομάδα Σούπερ Λιγκ, ενώ του ευχύθηκε και καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Χολέβας θα συνεχίσει την καριέρα του στονΠανιώνιο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο μας το γεγονός ότι αποτέλεσε σκαλοπάτι για να κάνει ο Χρήστος το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, όντας ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που παίρνει μεταγραφή από τον Κισσαμικό σε ομάδα της Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα