Ρελάνς Μάλαγα για Αμραμπάτ

Ρελάνς Μάλαγα για Αμραμπάτ

bet365

Ο Νορντίν Άμραμπατ πλησιάζει σε Ολυμπιακό με την Μάλαγα όμως να μην τα παρατά και να ετοιμάζει νέα προσφορά για τον παίκτη.

Σύμφωνα με ισπανικές πηγές η Μάλαγα δεν έχει την πρόθεση να αφήσει έτσι την περίπτωση του Νορντίν Άμραμπατ. Βλέποντας πως υπάρχει ο σοβαρός κίνδυνος να χάσει τον παίκτη λόγω Ολυμπιακού, ετοιμάζεται να κάνει νέα πρόταση προς την Γαλατασαράϊ είτε για νέα δανεισμό είτε για αγορά του διεθνούς Μαροκινού χαφ. Ενδεχομένως από τη νέα αυτή κίνησή της να κριθούν πολλά για το μέλλον του παίκτη.

Η πρώτη της προσπάθεια πάντως δεν έπιασε τόπο ενώ και ο παίκτης και η Γαλατά δεν είναι διόλου θετικοί ως προς την συγκεκριμένη προοπτική. Ο διεθνής χαφ έχει άλλωστε τον ισπανικό σύλλογο στις δεύτερες επιλογές του για την επόμενη σεζόν. O ατζέντης του 27χρονου άσου, που έχει αγωνιστεί σε Ολλανδία, Τουρκία και Ισπανία, θεωρεί πολύ δύσκολο το να μείνει ο παίκτης στην Μάλαγα.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Αμπραμπάτ συνεχίζει να είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά όμως στον πειραϊκό σύλλογο έχει επιβεβαιώσει πως τον ενδιαφέρει ο παίκτης αλλά μέχρι εκεί. Στο Λιμάνι δεν μιλούν ούτε για κάτι προχωρημένο ούτε για συμφωνία και... υπογραφές με τον ποδοσφαιριστή, όπως μετέφεραν προ ημερών τα ΜΜΕ στην Τουρκία. Είναι ένας παίκτης τον οποίο ξέρει ο Μίτσελ και αυτό σίγουρα παίζει τον ρόλο του.

* Από πλευράς Ολυμπιακού προέκυπτε ξανά πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με Ντιέγκο ενώ το ίδιο ισχύει και για Ντρογκμπά και τα όσα γράφτηκαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα