Τέλος ο Γκόλιας από Παναιτωλικό

Gazzetta team
Τέλος ο Γκόλιας από Παναιτωλικό

bet365

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Βασίλης Γκόλιας. Ο Γιαννιώτης άσος αποχωρεί από την ομάδα του Αγρινίου μετά από οκτώ χρόνια παραμονής στην ομάδα με τα «καναρίνια] να του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Βασίλης Γκόλιας είναι ο παλιότερος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού με συνεχή παρουσία στο δυναμικό της ομάδας οχτώ αγωνιστικές περιόδους. Ήρθε τον Ιανουάριο του 2007 και αγωνίστηκε με την κυανοκίτρινη φανέλα στη Γ’ Εθνική, στη Football League και στη Super League, συμπληρώνοντας 156 αγώνες πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του λήγει και η συνεργασία του με την ομάδα μας ολοκληρώνεται. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, αφού η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια ήταν σημαντική και ο επαγγελματισμός που επέδειξε παράδειγμα προς μίμηση. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα