Τέλος οι Τραπ, Γκονσάλβες από Βέροια

Τέλος οι Τραπ, Γκονσάλβες από Βέροια

Τέλος οι Τραπ, Γκονσάλβες από Βέροια

Παρελθόν αποτελούν από τη Βέροια θα αποτελέσουν οι Πετρ Τραπ και Ίσμαελ Γκονσάλβες. Ακολουθεί ο Σισοκό. Από βδομάδα η συνάντηση Ντόστανιτς με Αρβανιτίδη.

Τα συμβόλαια που λήγουν στη Βέροια δεν είναι λίγα με αρκετούς παίκτες να αποχωρούν από τη «βασίλισσα του Βορρά». Οι Κομόλοφ, Σιόντης και Ζεζίνιο είναι οι πρώτοι που... χαιρέτισαν, ενώ παρελθόν αποτελούν και οι Πετρ Τραπ, Ίσμαελ Γκονσάλβες.

Οι δύο προαναφερθέντες ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου και απομένει η ανακοίνωση για να λυθεί και τυπικά η συνεργασία τους με την ομάδα της Ημαθίας. Μάλιστα, τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα ακολουθήσει και ο Σισοκό, ο οποίος όδευε προς την παραμονή του στον σύλλογο, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Επίσης, δύσκολο να μείνει και τη νέα σεζόν είναι και για τον Γεωργιάδη.

Αντίθετα, μετά τον Όστοϊτς, σειρά θα πάρουν στις ανανεώσεις, όπως όλα δείχνουν, οι Αμαραντίδης και Βεργώνης. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ράτκο Ντόστανιτς και τη συνάντησή του με τον Γιώργο Αρβανιτίδη, αυτή δεν έγινε σήμερα και θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet