Αποχαιρετισμός και από Ντούνη σε Πανιώνιο

Αποχαιρετισμός και από Ντούνη σε Πανιώνιο

Αποχαιρετισμός και από Ντούνη σε Πανιώνιο

Έγινε της... μόδας στον Πανιώνιο να αποχαιρετούν οι παίκτες τον σύλλογο μέσω του Facebook. Μετά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο το ίδιο έπραξε και ο Μάρκος Ντούνης.

Ο Ντούνης έγραψε μεταξύ άλλων στο προφίλ του: «Άλλη μία ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε. Δυστυχώς ή ευτυχώς θα είναι η τελευταία για μένα στον Πανιώνιο. Πέρασα οκτώ απίστευτα χρόνια. Καθε χρονιά ξεκινούσε με αγωνία και τελείωνε με χαμόγελο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα που θα αποχωριστώ αυτή την μαγική φανέλα αλλά ο Πανιώνιος όσοι παίκτες και να φύγουν ποτέ δεν θα πεθάνει γιατί ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ». 

Επίσης υπογράμμισε: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν αυτήν την προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο στην ομάδα. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που δεθήκαμε πάρα πολύ κάτω από δύσκολες συνθήκες, τους φυσικοθεραπευτές, τους προπονητές, τον γιατρό μας και τον κύριο Δάρα. Τους φροντιστές οι οποίοι είναι αφανείς ήρωες, τους κυρίους Μπιτσικώκο και Κολλίδα, που βοήθησαν αφάνταστα την ομάδα αλλά πιο πολύ ευχαριστώ τον κόσμο του Πανιωνίου που στήριζε εμένα και με βοήθησε πάρα πολύ».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet