Αποχαιρετισμός και από Ντούνη σε Πανιώνιο

Αποχαιρετισμός και από Ντούνη σε Πανιώνιο

bet365

Έγινε της... μόδας στον Πανιώνιο να αποχαιρετούν οι παίκτες τον σύλλογο μέσω του Facebook. Μετά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο το ίδιο έπραξε και ο Μάρκος Ντούνης.

Ο Ντούνης έγραψε μεταξύ άλλων στο προφίλ του: «Άλλη μία ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε. Δυστυχώς ή ευτυχώς θα είναι η τελευταία για μένα στον Πανιώνιο. Πέρασα οκτώ απίστευτα χρόνια. Καθε χρονιά ξεκινούσε με αγωνία και τελείωνε με χαμόγελο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα που θα αποχωριστώ αυτή την μαγική φανέλα αλλά ο Πανιώνιος όσοι παίκτες και να φύγουν ποτέ δεν θα πεθάνει γιατί ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ».

Επίσης υπογράμμισε: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν αυτήν την προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο στην ομάδα. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που δεθήκαμε πάρα πολύ κάτω από δύσκολες συνθήκες, τους φυσικοθεραπευτές, τους προπονητές, τον γιατρό μας και τον κύριο Δάρα. Τους φροντιστές οι οποίοι είναι αφανείς ήρωες, τους κυρίους Μπιτσικώκο και Κολλίδα, που βοήθησαν αφάνταστα την ομάδα αλλά πιο πολύ ευχαριστώ τον κόσμο του Πανιωνίου που στήριζε εμένα και με βοήθησε πάρα πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα