Το «αντίο» του Λαμπρόπουλο σε Πανιώνιο

Το «αντίο» του Λαμπρόπουλο σε Πανιώνιο

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο με ένα εκτενές μήνυμά του από τα social media. Τι του είπε ο Ανδρέας Σάμαρης και το σχόλιο σε Αμίρη Κούρντι.

Πιο αναλυτικά ο παίκτης του Πανιωνίου επισήμανε σε post στο Facebook: «Ένα πολύ όμορφο ταξιδι δύο χρόνων (με πολλές χαρές και πολλές στεναχώριες) έφταςε στο τελος του! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα δύο χρόνια μα πανω απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες που εάν δεν υπήρχαν αυτοί η ομάδα δεν θα λειτουργούσε ποτέ... Ευχαριστώ τους κύριους Βέβε, Διαμαντόπουλο, Πλιάγκο, Κυριάκο, Κοντή, Χάρη, Κολλίδα και Μπιτσικώκο. Που είναι πραγματικά δύο χρόνια κοντά απλήρωτοι και ήταν δίπλα μας κάθε λεπτό αυτά τα δύο χρόνια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον γιατρό μας κύριο Δάρα, τον κύριο Μανίκα και φυσικά όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ξεκινάνε καινούρια! Χρωστάω πολλά σε αυτόν τον σύλλογο και θα είμαι πάντα δίπλα σε αυτήν την ομάδα που με βοήθησε και που με έκανε κομμάτι της ιστορίας της.

Κρατάω μία κουβέντα από τον φίλο μου τον Σάμαρη και σας την μεταφέρω και εγώ με την σειρά μου: αυτός ο σύλλογος έχει κάτι μαγικό. Σε κάνει κομμάτι του και σε κάνει όταν φεύγεις να νοσταλγείς. Αυτό το έπαθα πραγματικά μόνο σε λίγες ώρες που έχουν περάσει. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας μας γιατί ήταν δίπλα μου σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της καριέρας μου πέρυσι (στον τραυματισμό μου). Θέλω να ξέρουν οτι το κασκόλ πάντα θα κοσμεί το δωμάτιο μου! Δεν εχω καμία διαφορά με κανέναν. Πραγματικά θέλω να στηρίξετε όσο περισσότερο γίνεται αυτή τη νέα προσπάθεια της ομάδας (όπως θα κάνω και εγώ) και να έχετε υπομονή γιατί πιστεύω ότι κάτι πολύ καλό θα βγει από όλες αυτές τις δυσκολίες! Σας ευχαριστώ όλους και πάλι και μακάρι στην συνέχεια της καριέρας μου να έχω παρόμοιες συγκινήσεις και χαρές». Ένας εκ των συμπαικτών του που έσπευσαν να του ευχηθούν τα καλύτερα ήταν ο Αμίρης Κούρντι με τον Λαμπρόπουλο να του τονίζει πως θα έρθει σύντομα και εκείνου η ώρα να πει... αντίο. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως ο Κούρντι είναι μία εκ των περιπτώσεων που τσεκάρει από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα