Κοντά σε Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κοντά σε Φορτούνη ο Ολυμπιακός

bet365

Την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη φέρεται να επιθυμεί ο Ολυμπιακός που περιμένει τις εξελίξεις στην Β΄Γερμανίας για να προχωρήσει.

Σύμφωνα με την «Live Sport», ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά εδώ και καιρό για την εξασφάλιση της επιστροφής του 22χρονου άσου της Καϊζερσλάουτερν στην Ελλάδα.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την 11η Μαίου όπου θα ξεκαθαρίσει αν η Καϊζερσλάουτερν θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Μπουντεσλίγκα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην β΄ κατηγορία και έχει χάσει πολύτιμο έδαφος. Αν δεν τα καταφέρει οι δρόμοι της με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό θα χωρίσουν. Εξάλλου τον Ιανουάριο ο Φορτούνης θα είναι ελεύθερος να συμφωνήσει σε σύλλογο της αρεσκείας, ενώ και η Καϊζερσλάουτερν δύσκολα θα κρατήσει έναν παίκτη που είχε 5 συμμετοχές ως βασικός.

Ο ίδιος ο παίκτης μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμππιακού και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γερμανικού πρωταθλήματος αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα