Πρώτα Μουντιάλ και μετά η... επόμενη ομάδα

Πρώτα Μουντιάλ και μετά η... επόμενη ομάδα

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει τον εαυτό του και θέλει να κάνει ένα πολύ καλό Μουντιάλ. Η συνομιλία με τον Φέλιξ Μάγκατ και το... πλάνο της επόμενης σεζόν.

O Mητρογκόλ πήρε λεπτά συμμετοχής στα πόδια του και ανεβάζει διαρκώς στροφές στις προπονήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως προ ημερών ο Μάγκατ είχε ένα τετ α τετ μαζί του για να του επισημάνει το πόσο ευχαριστημένος είναι από την πρόοδό του και την προσπάθεια που έχει κάνει. Ο Μήτρογλου που από τον Δεκέμβριο και μετά είχε την γνωστή περιπέτεια με την υγεία του ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα και στην Αγγλία με τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποδώσει αυτά που θέλει και μπορεί ως παίκτης. Πλέον ο διεθνής άσος στοχεύει από εδώ και πέρα να αναδείξει το καλύτερο δυνατό του πρόσωπο και να καταφέρει να κάνει ένα πολύ καλό Μουντιάλ. Όσο για το μέλλον του; Παρότι δεν υπάρχει ακόμα εξέλιξη και ούτε καν συζήτηση είναι πολύ δύσκολο να μείνει του χρόνου στην Φούλαμ. Η... φόρμουλα που θα αναζητηθεί θα είναι να δοθεί δανεικός για έναν χρόνο σε μία ομάδα πρώτης κατηγορίας είτε στην Αγγλία είτε αλλού στην Ευρώπη (π.χ. Γερμανία) με οψιόν αγοράς. Όμως γι' αυτό υπάρχει δρόμος ακόμα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα