Τέλος Σαρακατσάνος και Τζάνης από Πανθρακικό

Gazzetta team
Τέλος Σαρακατσάνος και Τζάνης από Πανθρακικό

bet365

Παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελούν οι Τζάνης και Σαρακατσάνος. Η ομάδα της Κομοτηνής με επίσημη ανακοίνωση ευχαρίστησε τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος μετακόμισε στον Πανθρακικό το καλοκαίρι του 2011 και φέτος είχε 22 ματς. Όσον αφορά τον Χρήστο Τζάνη φόρεσε την φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής τον Ιανουάριο του 2013 και την φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 6 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τους Αχιλλέα Σαρακατσάνο και Χρήστο Τζάνη για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα