Λοκομοτίβ Μόσχας - Ζενίτ 1-1 (vid)

Λοκομοτίβ Μόσχας - Ζενίτ 1-1 (vid)

bet365

Η Ζενίτ βρέθηκε... αγκαλιά με τον τίτλο, όμως με γκολ του Τκατσιόβ (76') η Λοκομοτίβ έμεινε ζωντανή με το 1-1.

Μεγάλο παιχνίδι στη Μόσχα, όπου η εξαιρετική φέτος Λοκομοτίβ υποδέχθηκε την αναγεννημένη επί Βίλας Μπόας Ζενίτ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από τη νίκη που δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, θα τους έφερνε στο +4 στην κορυφή, όμως ένα λάθος του Λοντίγκιν έδωσε την ευκαιρία στον Τκατσιόβ να σκοράρει για το τελικό 1-1, φέροντας την Λοκομοτίβ στο -1 από την Ζενίτ και στο +1 από την ΤΣΣΚΑ!

Το ξεκίνημα ήταν εκρηκτικό, με την κεφαλιά του Χουλκ (7’) να περνάει λίγο άουτ και τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει εκείνη του Εντόι (8’). Ο ρυθμός ήταν καλός και στο 20’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμέντοβ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν! Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια κατάφεραν να ρίξουν τον ρυθμό και να πάνε το παιχνίδι στο δικό τους τέμπο. Με τον Ντάνι σε καλή μέρα ήταν επικίνδυνοι και χωρίς να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία, έφτασαν στο γκολ 35’. Για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα μετά το δυνατό σουτ στην κίνηση του Ροντόν χρειάστηκε ένα λάθος Τζούριτσα, που ολομόναχος και χωρίς πίεση έστειλε την μπάλα πάνω στον επιθετικό της Ζενίτ.

Οι παίκτες του Βίλας Μπόας είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην επανάληψη, απειλήθηκαν ελάχιστα, όμως δεν κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι. Ο Αμπάεβ έβγαλε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Χουλκ (62’), με τις περισσότερες επιθέσεις να ξεκινούν είτε από τα πόδια του Βραζιλιάνου είτε από του Ντάνι. Ο Ροντόν, όμως, δεν τροφοδοτήθηκε σωστά. Οι παίκτες του Κούτσουκ από την άλλη είχαν ξεμείνει από ιδέες, όμως κατάφεραν να φτάσουν ανέλπιστα στην ισοφάριση στο 76’. Ο Σαμέντοβ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Λοντίγκιν έκανε κακή εκτίμηση, δεν έδιωξε σωστά και έδωσε την ευκαιρία στον Τκατσιόβ να κάνει το 1-1! Στα τελευταία λεπτά η ένταση ανέβηκε, με τους γηπεδούχους να πιέζουν περισσότερο, όμως τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος και την Ζενίτ να κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Λοκομοτίβ (Λιονίντ Κούτσουκ): Αμπάεβ, Σίσκιν, Μιχάλικ, Τζούριτσα, Γιανμπάεβ, Οζντόεβ (63' Ντιαρά), Σεσούκοβ, Σαμέντοβ, Τκατσιόβ (81' Ντενίσοβ), Μπουσουφά, Εντόι (71' Παβλιουτσένκο)

Ζενίτ (Αντρέ Βίλας Μπόας): Λοντίγκιν, Κρισίτο, Λόμπαρτς, Νέτο, Ανιουκόβ, Βίτσελ, Φαϊζούλιν, Σάτοβ, Ντάνι (82' Τίμοσιουκ), Χουλκ, Ροντόν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα