Φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις ο Πέρες

Gazzetta team
Φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις ο Πέρες

bet365

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχωρεί από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ερνάν Πέρες.

Ο Παραγουανός μέσος που υπέστη ρήξη χιαστών επιστρέφει στην Βιγιαρεάλ από την οποία είχε έρθει με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «El Periodico Mediterraneo», ανέφερε: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο. Δεν πρέπει να σκύψω το κεφάλι και να αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό σε μένα. Πρέπει να αντιμετωπίσω την κατάσταση και να είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου αργά και προσεκτικά. Θα δουλεύω συνέχεια με τους φυσιοθεραπευτές για να επιστρέψω γερός το συντομότερο δυνατό».

Όσο για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό είπε: «Είμαι χαρούμενος για το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που έφτασα στην ομάδα όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά και ο προπονητής, ο Μίτσελ, με εμπιστευόταν. Προ δύο ημερών μού έστειλε μήνυμα για να ρωτήσει πώς είναι το πόδι μου. Τα έδωσα όλα, αλλά είχα ατυχία στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος να τραυματιστώ σοβαρά».

Τέλος για το μέλλον, πρόσθεσε: «Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να γίνω καλά. Μετά θα δούμε. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια στον Ολυμπιακό, αλλά ανήκω στη Βιγιαρεάλ και αυτή θα αποφασίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα