Όλε, αποθέωση και ξέφρενοι πανηγυρισμοί (vids)

Όλε, αποθέωση και ξέφρενοι πανηγυρισμοί (vids)

Φώτης Καρακούσης
Όλε, αποθέωση και ξέφρενοι πανηγυρισμοί (vids)

bet365

Το gazzetta.gr κατέγραψε τα πανηγυρικά πλάνα των παικτών και των φίλων του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του τελικού με τον ΠΑΟΚ.

Το να κατακτάς έναν τίτλο είναι μεγάλη επιτυχία και φυσικά το χαίρεσαι και με το παραπάνω. Όταν όμως το κάνεις παίζοντας εξαιρετική μπάλα και συντρίβεις και τον αντίπαλο με 4-1 είναι δεδομένο ότι θα του δώσεις να καταλάβει.

Στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κατακτώντας το Κύπελλο και μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου, το γλέντι εντός αγωνιστικού χώρου και στις εξέδρες δεν είχε προηγούμενο.

Οι παίκτες που όλοι την χρονιά έχουν βιώσει μια απίστευτη στήριξη, αφού αρχικά πανηγύρισαν τον τίτλο μεταξύ τους έτρεξαν αμέσως στην εξέδρα να χαρούν το Κύπελλο με τους φιλάθλους του "τριφυλλιού".

Όπως ήταν λογικό γνώρισαν την αποθέωση, κάτι που άξιζαν και με το παραπάνω όχι μόνο για τη νίκη στον τελικό αλλά συνολικά για την φετινή τους πορεία και προσπάθεια. Μετά τα όλε με τον κόσμο, τα πιτσιρίκια του Γιάννη Αναστασίου μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και άρχισαν να χορεύουν κάνοντας τους πάντες να χορεύουν στο ρυθμό τους.

Και αν στα προηγούμενα υπήρξε αποθέωση, όταν ο Παναθηναϊκός πήγε να πάρει το τρόπαιο έγινε χαμός. Πριν βέβαια ο κόσμος του "τριφυλλιού" χειροκρότησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και φώναξε ρυθμικά το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, πριν αρχίσει τα συνθήματα για το... τιμημένο που έπρεπε να σηκωθεί. Και όταν σηκώθηκε ήταν σαν να υπήρξε η λύτρωση για όλους.

Απο την διοίκηση το τεχνικό τιμ και τους παίκτες, μέχρι τον κόσμο που από την αρχή στήριξε όσο εκεί που δεν παίρνει αυτή την προσπάθεια...

Δείτε τα βίντεο

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα