Ευρωπαϊκή αποθέωση για ΠΑΟ και Μπεργκ

Γιώργος Βροντάκης
Ευρωπαϊκή αποθέωση για ΠΑΟ και Μπεργκ

bet365

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 18ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας του και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, ο τίτλος έκανε τον γύρο της Ευρώπης.

Το gazzetta.gr συγκέντρωσε ιστοσελίδες από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, αλλά και την Σουηδία και σας τις παρουσιάζει. Φυσικά όλες αναφέρονται στον Μάρκους Μπεργκ...

Στην Ιταλία, το σάιτ «tuttocalcioester» γράφει: «ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 1-4. Ο Μπεργκ σκόραρε και το Κύπελλο πήγε στον Παναθηναϊκό».

Στο Βέλγιο το «rtbf»... είδε επεισόδια στην κερκίδα αναφέροντας: «Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το κύπελλο σε ένα κλίμα βίας», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η πορτογαλική ιστοσελίδα «publico» που έχει τίτλο: «Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το ελληνικό κύπελλο στο παιχνίδι που αμαυρώθηκε από τη βία στις κερκίδες».

Η ισπανική εφημερίδα «Αs» στην ηλεκτρονική της έκδοση έχει ως τίτλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ο Παναθηναϊκός άρπαξε το Κύπελλο Ελλάδος» και συνεχίζει στο κείμενο: « Είναι το δέκατο όγδοο Κύπελλο της πράσινης ομάδας, η οποία έφτασε στην επιτυχία με τον Σουηδό επιθετικό Μάρκους Μπεργκ».

Το γερμανικό kicker αποθέωσε τον Σκανδιναβό στράικερ αφού ο τίτλος του κειμένου γράφει: «Ο Μπεργκ έδωσε στον Παναθηναϊκό το Κύπελλο» και συνεχίζει: «Ο πρώην φορ του Αμβούργου, Μάρκους Μπεργκ έκανε μπροστά σε 55.000 θεατές στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την διαφορά και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε θρίαμβο με 4-1 επί του ΠΑΟΚ».

«Πράνιτς, Σίφο και Πέτριτς κατέκτησαν το Κύπελλο στην Ελλάδα. Έπαιξαν σε ολόκληρο το ματς οι Ντάνιελ Πράνιτς, Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ ο Πέτριτς πέρασε αλλαγή στο τέλος», έγραψε η κροατική vecernji.

Τέλος, η ολλανδική ιστοσελίδα «soccernews» ήταν λιτή: «Ο Μπεργκ πρόσφερε στον Παναθηναϊκό το Κύπελλο με τρία γκολ» και η σουηδική «helagotland» τόνισε: «Ο Μπεργκ χρύσωσε τον Παναθηναϊκό»!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα