Μπεργκ: «Ούτε στα όνειρά μου»

Μπεργκ: «Ούτε στα όνειρά μου»

Φώτης Καρακούσης
Μπεργκ: «Ούτε στα όνειρά μου»

bet365

Σε πελάγη ευτυχίας ο Μάρκους Μπεργκ μετά το προσωπικό του... σόου και την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι ξεπέρασε και τα όνειρά του ό,τι συνέβη στο ΟΑΚΑ.

Ο θρίαμβος του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Δικέφαλο είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σουηδό «killer» που έκανε χατ τρικ με το ένα του γκολ να είναι πιο ωραίο από το άλλο.

«Ούτε στα όνειρά μου δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που συνέβη. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα κι αυτή που δίκαια κέρδισε», ανέφερε αρχικά ο στράικερ του Τριφυλλιού στην κάμερα του OTE TV, συμπληρώνοντας για τον κόσμο πως: «Ήταν απίστευτος. Τους δώσαμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον τίτλο».

Στην συνέχεια, ο Σουηδός επιθετικός μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχε αρκετές ευκαιρίες ο αντίπαλος στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όμως η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Είχαμε μεγάλο κίνητρο και όλοι γνώριζαν τι πρέπει να κάνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σκοράραμε πολλά γκολ. Είχε μεγάλη συγκέντρωση η ομάδα.

Δεν ξέρω τι να πω. Ήρθα εδώ για να κάνω μία νέα αρχή. Ήταν μία ανάμειξη με νέους παίκτες και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Το αποδεικνύει η κατάκτηση του τροπαίου. Είναι μία καλή αρχή. Ακούγαμε κάθε μέρα από τον προπονητή μας ότι πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Δουλεύω πολύ σκληρά και προσπαθώ για το καλύτερο της ομάδας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Αν θα είναι και του χρόνου ο ηγέτης της επίθεσης του Παναθηναϊκού: «Ελπίζω να είμαι. Ήρθα εδώ για νέο ξεκίνημα και να μπορώ να παίζω. Θα συνεχίσω να δουλεύω. Ελπίζω και του χρόνου να συνεχίσω να σκοράρω. Είχαμε πολλά πάνω-κάτω μέσα στη σεζόν. Αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος που το καλοκαίρι ήρθε στον Παναθηναϊκό κι αν θέλει να πει κάτι στον προπονητή του που τον επέλεξε να έρθει στην ομάδα: «Σίγουρα ήμουν πολύ χαρούμενος που ήρθα. Ήμουν τραυματισμένος τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ήμουν πολύ χαρούμενος καθώς ήξερα πολλά για την ομάδα και την πόλη. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Ήρθαν πολλοί παίκτες αλλά γίναμε γρήγορα καλή ομάδα. Ευχαριστώ κόουτς που μου έδωσες την ευκαιρία να έρθω εδώ». Όσο για το τι του είπε ο προπονητής του πριν έρθει: «Μου εξήγησε ότι ήταν μία νέα αρχή για την ομάδα. Θα ήθελε να είμαι κι εγώ εκεί. Ήταν μία ευκαιρία. Δεν μου είπε κανένα ψέμα και μου έδωσε έναυσμα για να έρθω».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα