ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαγνητική για Νάστο

Μαγνητική για Νάστο

Μαγνητική για Νάστο

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Βαγγέλης Νάστος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο. Κανονικά οι Ναπολεόνι, Γιαννούλης.

Από τράβηγμα στον δικέφαλο ταλαιπωρείται ο Βαγγέλης Νάστος, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα αυτής αναμένονται αύριο, ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση του δεξιού μπακ του Ατρομήτου. Από την πλευρά τους, οι Στέφανο Ναπολεόνι και Κώστας Γιαννούλης έλαβαν κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του συλλόγου.

Με αυτή, οι Περιστεριώτες έστρεψαν την προσοχή τους στα πλέι οφ, που ξεκινούν σε 15 ημέρες (30/4) με πρώτο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας των δυτικών προαστίων θα συνεχιστεί αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, με το πέρας της οποίας αντιπροσωπεία παικτών θα μεταβεί στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο». Εκεί οι ποδοσφαιριστές θα προσφέρουν αρνιά σε άπορους ενόψει του Πάσχα.