Τέλος και επίσημα ο Μπικέι!

Τέλος και επίσημα ο Μπικέι!

bet365

Την λύση της συνεργασίας του με τον Μπικέι, ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον Παναιτωλικό ο Αντρέ Μπικέι, αφού η διοίκηση του συλλόγου από το Αγρίνιο ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο αμυντικό. Αυτό, βέβαια, ήταν το τυπικό κομμάτι που απέμενε, αφού ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως είναι εκτός ομάδας, μετά το νέο επεισόδιο που δημιούργησε.

Ήταν λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα στα Χανιά, όταν μπήκε έξαλλος στα αποδυτήρια της ομάδας και χτύπησε τον συμπαίκτη του Γκάλο, με αφορμή μία διαφωνία που είχαν στο γήπεδο. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αντιδρούσε... αλλοπρόσαλλα και έτσι αποφασίστηκε από την διοίκηση να «τελειώσει».

Η ανακοίνωση:

«Λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Αντρέ Μπικέι. Τον ευχαριστούμε για τη σημαντική συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα