ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γεωργιάδης: «Θέλουμε τον τίτλο» (vid)

Γεωργιάδης: «Θέλουμε τον τίτλο» (vid)

Γεωργιάδης: «Θέλουμε τον τίτλο» (vid)

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την πίεση των μεγάλων αγώνων και τη νοοτροπία της μεγάλης ομάδας που θέλει πάντα να κερδίζει.

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχτηκε ότι η ομάδα του τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε καλή κατάσταση, την οποία θέλει να εκμεταλλευτεί για να μπορέσει να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Έχοντας κατακτήσει δύο Κύπελλα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Γεωργιάδης γνωρίζει από πρώτο χέρι τη σημασία που έχουν οι τίτλοι και οι διακρίσεις για την ομάδα και τον κόσμο της, γεγονός που θέλει να μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές του.

«Όχι δεν το βλέπω έτσι, εμείς θέλαμε να κερδίσουμε σχεδιάζοντας και τους επόμενους αγώνες. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα επόμενο παιχνίδι είναι ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό».
Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση: «Πιστεύω είμαστε σε καλή κατάσταση. Βλέπω τους παίκτες μας με καλή διάθεση, έχουμε καλές στιγμές στο παιχνίδι μας, βέβαια, κάνουμε και λάθη που μας στοιχίζουν, αλλά γενικά είμαστε σε καλή κατάσταση».
Για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου: «Γνωρίζω ότι η χαρά που παίρνεις είναι πολύ μεγάλη και εσύ εισπράττεις ικανοποίηση και δίνεις χαρά και στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».
Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντέχουν την πίεση: «Αντέχουν, δεν αντέχουν είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα που είναι υποχρεωμένη να κερδίζει κάθε παιχνίδι να παίρνει πρωταθλήματα Κύπελλα. Γι' αυτό έχουν επιλεγεί αυτοί οι παίκτες, σκέφτονται ώριμα και αυτοί πλέον, ελπίζω να ανταποκριθούμε»
Για το τι αγώνες περιμένει: «Είναι δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου, εύχομαι οι φίλαθλοι να είναι όπως πρέπει και οι διαιτητές να κάνουν καλά την δουλειά τους και στα δύο παιχνίδια. Οι παίκτες να ανταποκριθούν και ας κερδίσει ο καλύτερος. Φυσικά θέλουμε να περάσουμε εμείς, το πιστεύουμε και έχουμε βάσιμες ελπίδες γι' αυτό».

 

Δείτε τις δηλώσεις του στο PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube

Γεωργιάδης: "Θέλουμε τον τίτλο" - PAOK TV