ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πονοκέφαλοι στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ

Πονοκέφαλοι στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

Πονοκέφαλοι στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

Με ενοχλήσεις στον αστράγαλο αποχώρησε ο Μίροσλαβ Στοχ, όπως και ο Κώστας Κατσουράνης λόγω επιβάρυνσης. Η σημερινή προπόνηση αναλώθηκε στην αμυντική λειτουργία και στην ανάπτυξη.    

Η σημερινή προπόνηση ήταν ουσιαστικά η πρώτη που ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο για να δουλέψει μαζί τους, καθώς οι διεθνείς που επέστρεψαν ακολούθησαν στην πλειοψηφία τους πρόγραμμα αποθεραπείας χθες.

Όπως είναι φυσιολογικό η σημερινή προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής για την αμυντική λειτουργία αλλά και την ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις προθέρμανσης και τεχνικής για τη μεταβίβαση της μπάλας και ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

Ο Μαντούρο προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Στοχ αποχώρησε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο από το ματς της Εθνικής του και ο Κατσουράνης λόγω της επιβάρυνσης επίσης από το ματς της Εθνικής. Ο Λίνο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ο Μάρτενς ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 5 στην Τούμπα και στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.