Επίσημα στην Ίντερ ο Βίντιτς!

Επίσημα στην Ίντερ ο Βίντιτς!

Επίσημα στην Ίντερ ο Βίντιτς!

Οι Νερατζούρι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της Ίντερ από την επόμενη σεζόν.

Η φημολογία που θέλει τον Βίντιτς να μετακινείται στο «Μεάτσα» μετά το τέλος της φετινής σεζόν κρατά εδώ και αρκετούς μήνες, με τη συμφωνία να θεωρείται το τελευταίο διάστημα δεδομένη. Πλέον, πήρε και επίσημη μορφή. «Ο Νεμάνια Βίντιτς θα φοράει τη μαυρομπλέ φανέλα της Ίντερ την επόμενη χρονιά Η Ίντερ είναι ενθουσιασμένη που βρίσκεται σε θέση να ανακοινώσει ότι οι διαπραγματεύσεις για να φέρει τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σύλλογο έληξαν με επιτυχία», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου!

«Ο Βίντιτς είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Είμαι τρομερά χαρούμενος που ολοκληρώσαμε τη συμφωνία και φέρνουμε τον Νεμάνια στο Μιλάνο. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και οι ποιότητές του, το διεθνές βεληνεκές του και το χάρισμά του θα αποτελέσουν ένα κεφάλαιο για την ομάδα και θα βοηθήσουν τους νεότερους παίκτες», τόνισε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Ερίκ Τοχίρ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα φέρει επιπλέον αξία στο σύλλογο και αποτελεί ένα ακόμα κομμάτι της μεγάλης Ίντερ που χτίζουμε. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Νεμάνια και τους εκπροσώπους του για τον επαγγελματισμό και τη συνεργατικότητα που έχουν δείξει κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων».

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2006. Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ωστόσο φέτος έχει επιστρέψει.