Καντιμοίρης: «Τελικός με Άρη»

Gazzetta team
Καντιμοίρης: «Τελικός με Άρη»

bet365

Τελικό χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Άρη ο Γιώργος Καντιμοίρης. Ο πορτιέρο της Βέροιας τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του να είναι συγκεντρωμένη και να μην φοβηθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα κόντρα στον Άρη: «Μπορούμε να το χαρακτηριστούμε τελικό, είναι σημαντικό ματς για εμάς. Θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και με την ψύχη που θα δώσουμε όλοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τη Βέροια: «Επιστρέφουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες για την ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση από τον κόσμο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Για τον Άρη: «Σίγουρα η νίκη του Άρη με τον Πανιώνιο τους δίνει ώθηση αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα