Από την Τρίπολη μέχρι την Κομοτηνή

Μαριάννα Αξιοπούλου
Από την Τρίπολη μέχρι την Κομοτηνή

bet365

Τα πλέι οφ υπάρχουν στο βάθος του ορίζοντα για τον Αστέρα που φιλοξενεί στην Τρίπολη τον ΠΑΟΚ στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ενώ στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ

Οι λόγοι είναι περισσότεροι από ένας… Γι’ αυτό και το ματς στην Τρίπολη είναι το σπουδαιότερο της αγωνιστικής. Ο Αστέρας μάλλον λιποψύχησε την προηγούμενη αγωνιστική στο Περιστέρι και παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στον Ατρόμητο, έχασε με κάτω τα χέρια. Για τον ΠΑΟΚ, η λιποψυχία μοιάζει δεύτερη φύση το τελευταίο διάστημα μακριά από την Τούμπα. Ήττα στη Νέα Σμύρνη, ήττα στα Χανιά, άνευ όρων παράδοση στη Λεωφόρο και η τελευταία νίκη μακριά από τη Θεσσαλονίκη, ήταν στην Ξάνθη με την ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Οι παίκτες του δικεφάλου έκαναν group therapy με τη βοήθεια της τεχνολογίας, έδειξαν χαρακτήρα στο μάλλον αδιάφορο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα, όμως στην Τρίπολη δεν παίζουν μόνο για την ψυχολογία τους.

Τα πλέι οφ υπάρχουν στο βάθος του ορίζοντα, ο Ατρόμητος είναι στο μείων δύο, ο Παναθηναϊκός στο μείων οκτώ και ο Αστέρας στο μείων εννέα και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μπει στο έξτρα πρωτάθλημα χωρίς το παραμικρό πλεονέκτημα. Οι Αρκάδες δεν έχουν ηττηθεί ως τώρα από κανέναν στην έδρα τους, ενώ η προϊστορία στα παιχνίδια τους στα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι στο μοιρασμένο 3-2-2.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 16/2, 15:00 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Θ. Κολοκοτρώνης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Αστέρας-ΟΦΗ 0-0, Καλλονή-Αστέρας 0-2, Αστέρας-Παναθηναϊκός 1-0, Ατρόμητος-Αστέρας 3-1. / Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 2-1, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 5-0, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,69 Χ: 3,15 2: 2,94
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Θάνος, Καρσιώτης, Βέρρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Ερνάντες (τραυμ.), Μπαρτολίνι (τραυμ.), Ναβάρο (τραυμ.), Κοντοές (τραυμ.), Σανκαρέ (τραυμ.) – Μάρτεενς (τραυμ.), Βίτορ (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Οι ομάδες που δεν έχουν αλλάξει προπονητή στη Super League είναι ένα βήμα πριν τα δάκτυλα του ενός χεριού! Θα είναι ο Χουμπ Στέφενς το… καθοριστικό βήμα; Η θέση του Ολλανδού προπονητή μοιάζει πιο επισφαλής από ποτέ και αν ήταν εύκολο να βρεθεί άμεση και αξιόπιστη λύση, ίσως να είχε ήδη απομακρυνθεί. Οι κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, αλλά και οι δηλώσεις του στη Λεωφόρο έχουν κάνει εξαιρετικά βαρύ το κλίμα και πολλοί θεωρούν ότι στην Τρίπολη παίζει τη θέση του. Μια θέση που δεν ενισχύθηκε με τη νίκη στη Ριζούπολη και που δε θα σωθεί επειδή ακολουθεί – την Πέμπτη – η αναμέτρηση με την Μπενφίκα.


ΑΡΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ

Κράτα με να σε κρατώ ν’ ανεβούμε το βουνό… Ωραίες οι παροιμίες και οι εκφράσεις, όμως στο συγκεκριμένο ματς μάλλον ο ένας θέλει να σπρώξει τον άλλο στο γκρεμό. Και κυρίως ο Άρης, που πήρε λίγο οξυγόνο με τη νίκη του επί του Πανιωνίου, όμως κινδυνεύει θα το χάσει αν δεν κερδίσει τη Βέροια. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ώστε μετά από πάρα πολύ καιρό να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και βάσει λογικής (σ.σ. να χάσει ο Πλατανιάς από τον Ολυμπιακό) να απέχουν δύο βαθμούς από τα μπαράζ. Με δεύτερο τρίποντο σε δύο εβδομάδες και με εννέα αγωνιστικές να απομένουν, ο Άρης θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι της σωτηρίας, εκεί που φαινόταν να μην έχει καμία ελπίδα και θα μετατοπίσει το πρόβλημα στη Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας παραμένει χωρίς νίκη από το διπλό στο Ηράκλειο στις 11 Ιανουαρίου, νίκη η οποία είναι και η μοναδική φετινή μακριά από τη Βέροια. Όπως μοναδική φετινή ήταν του Άρη εντός έδρας επί του Πανιωνίου. Η παράδοση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι συντριπτικά κιτρινόμαυρη με έντεκα νίκες, μια ισοπαλία (το 1978) και μια νίκη της Βέροιας (το 1986).

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 16/2, 17:15 (ΝS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Κλεάνθης Βικελίδης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Άρης-Ξάνθη 1-1, Παναιτωλικός-Άρης 0-0, Άρης-Πανιώνιος 1-0. / Βέροια-Πανθρακικός 0-0, Εργοτέλης-Βέροια 2-0, Βέροια-Ολυμπιακός 0-5.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,75 Χ: 3,75 2: 6,00
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Μήτσιος, Τάτσης, Δημητριάδης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Σταυρόπουλος (τραυμ.), Πουλίδο (τραυμ.), Τριανταφυλλάκος (τραυμ.) – Κομόλοφ (άρρωστος), Ζεζίνιο (τραυμ.), Βέρτζος (τραυμ.), Σισοκό (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μοίρα… Ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι ο πέμπτος φετινός προπονητής της Βέροιας. Κι όμως η ομάδα της Ημαθίας δε θα έχει πρόβλημα να πάει και για έκτο σε ένα άτυπο διαγωνισμό με την Ξάνθη για το ποιος θα αλλάξει περισσότερους τεχνικούς σε μια σεζόν. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται υπό αμφισβήτηση διαρκώς το τελευταίο διάστημα και στο ματς στη Θεσσαλονίκη μοιάζει ως η τελευταία του ευκαιρία. Αν χάσει, τότε θα αποτελέσει και εκείνος παρελθόν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ

Μετά από 24 αγωνιστικές λίγα είναι εκείνα που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πρωτάθλημα και αξίζουν συζήτησης. Η έδρα του Παναιτωλικού είναι ένα από τα αξιοσημείωτα μηδενικά! Το Αγρίνιο, αν κι έχασε λίγη δυναμική μετά το 0-0 με τον Άρη, παραμένει ένα από τα κάστρα της Super League. Και ο Παναιτωλικός που δεν έχει τίποτα να κερδίσει ή να χάσει πλέον στο πρωτάθλημα, σίγουρα βρίσκει κίνητρο στο να διατηρήσει την έδρα του και την επαφή που έχει με τον κόσμο. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα και μόνο ο Πανθρακικός και ο Λεβαδειακός έχουν κατορθώσει να σε αυτή, άσχετα αν αμφότεροι ηττήθηκαν στο τέλος. Ο Απόλλων έχει κερδίσει μόλις ένα ματς εκτός έδρας φέτος, όμως εκείνο που τον καθιστά επικίνδυνο είναι ότι έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και πως έχει αποσπάσει τέσσερις ισοπαλίες μακριά από τη Ριζούπολη. Κι επειδή όλα τα θετικά αποτελέσματα μακριά απ’ την έδρα του έχουν έρθει στο τελευταίο διάστημα, ο Απόλλων μετράει συνολικά πέντε σερί εκτός έδρας ματς αήττητος και ημερολογιακά πάνω από τρεις μήνες!!!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 16/2, 17:15 (NS7)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παναιτωλικού
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1, Παναιτωλικός-Άρης 0-0, ΠΑΣ-Παναιτωλικός 1-0. / Απόλλων-Ατρόμητος 2-3, Λεβαδειακός-Απόλλων 1-1, Απόλλων-Ξάνθη 2-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,70 Χ: 3,62 2: 6,75
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Ιωαννίδης, Γκάγκας, Χαρίσης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Σίλβα Τζούνιορ (τιμωρ.), Πόι (τραυμ.), Θεοδωρίδης (τραυμ.) – Φαρινόλα (τιμωρ.), Αργυρόπουλος (τραυμ.), Διαμαντής (τραυμ.), Σόουζα (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Μια συνήθεια να βάζει γκολ με αντίπαλο τον Απόλλωνα την έχει… Το θέμα είναι ποια εστία θα πετύχει αυτή τη φορά! Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς έχει σκοράρει στα δύο από τα τρία ματς που έχουν δώσει Παναιτωλικός και Απόλλων τα τελευταία δύο χρόνια. Πέρυσι στη Β’ Εθνική άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στη Ριζούπολη (σ.σ. 0-2 το τελικό), ενώ στον πρώτο γύρο πάλι άνοιξε το σκορ στον αγώνα, όμως με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, πριν ισοφαρίσει για τον Παναιτωλικό ο Μελισσάς. Στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε ήταν το περυσινό στο Αγρίνιο, το οποίο ήρθε 0-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η Νέα Σμύρνη βράζει… Μένει να φανεί αν η οργή θα μετατραπεί σε αποφασιστικότητα, ώστε να πάρει ο Πανιώνιος ένα αποτέλεσμα που έχει πάρα πολύ μεγάλο ανάγκη. Οι κυανέρυθροι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές στο απόλυτο μηδέν. Χωρίς να πάρουν βαθμό κι έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, βρίσκονται μια ανάσα από τη 16η θέση που στέλνει ομάδα στα μπαράζ και χρειάζονται πάση θυσία βαθμούς απέναντι στον ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων, αντιθέτως, βρίσκεται σε ευφορία. Η άφιξη του Γιάννη Πετράκη άλλαξε άρδην το κλίμα, έφερε το τρία στα τρία χάρη στο γκολ του Κίτου στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναιτωλικό και το βαθμολογικό κίνητρο για το ματς στη Νέα Σμύρνη είναι μειωμένο, αφού πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού.

Εκείνο που μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο είναι η εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου, αλλά και συνολικά η παράδοση με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει κάνει το μεγάλο break πέρυσι με το διπλό στη Νέα Σμύρνη, όμως να συνεχίζει να κουβαλάει στην πλάτη της έντεκα ματς από το 2000 και μετά, στα οποία έχει κερδίσει μόλις το ένα!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 16/2, 17:15 (NS4)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Νέας Σμύρνης
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1, Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0, Άρης-Πανιώνιος 1-0. / ΠΑΣ-Λεβαδειακός 2-1, Ξάνθη-ΠΑΣ 0-3, ΠΑΣ-Παναιτωλικός 1-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,05 Χ: 3,25 2: 4,33
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Λιαχούδης, Θανασακούδης, Καραϊσαρίδης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Αραβίδης (τραυμ.), Κουλουχέρης (τραυμ.) - Βελλίδης (τιμωρ.), Ντάσιος (τιμωρ.), Χαρίσης (άρρωστος).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Πολλοί παίκτες μπορεί να είναι τιμωρημένοι, όμως όταν ο τερματοφύλακας είναι εκείνος που απουσιάζει, τότε γίνεται θέμα! Ο Μάρκος Βελλίδης δε θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα μόλις για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν και εκτός απροόπτου τη θέση του θα πάρει ο πολύπειρος Γιώργος Αμπάρης, ο οποίος όμως δεν είχε κάνει και το καλύτερο ντεμπούτο. Ο 32χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε στη φετινή Super League, μόνο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, με τον ΠΑΣ να χάνει με 4-0.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν μένει πια στην Κομοτηνή, όμως ο Άκης Μάντζιος απέναντι στον Παναθηναϊκό μοιάζει να βγάζει λαγούς απ’ το καπέλο. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν εκείνος που ξεκίνησε την παράδοση του Πανθρακικού απέναντι στο τριφύλλι, καθώς τα δύο δικά του περυσινά γκολ ήταν η αιτία να κερδίσει η ομάδα του στην Κομοτηνή και να αποσπάσει ισοπαλία στο ΟΑΚΑ. Φέτος, τη σκυτάλη πήραν οι Ζεκίνια και Ρομέου με τον Πορτογάλο επιθετικό να μην βρίσκεται πια στον Πανθρακικό, οπότε οι πράσινοι έχουν έναν πονοκέφαλο λιγότερο. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει να δει από την ομάδα του να διατηρεί το καλό πρόσωπο που έδειξε με τον ΠΑΟΚ και στην Κομοτηνή, καθότι η διάρκεια μοιάζει να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του φετινού Παναθηναϊκού. Το καλό νέο είναι ότι βγήκε η χαλαρότητα στο Βόλο, οπότε πάλι τώρα θα είναι πιο συγκεντρωμένοι, ενώ το κακό είναι πως δεν έχουν κερδίσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς μακριά από τη Λεωφόρο. Ο Πανθρακικός πέρα από την παράδοση που έχει χτίσει απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχει κίνητρο να συνεχίσει την καλή του πορεία φέτος. Στην Κομοτηνή έχει χάσει μόλις δύο ματς και παρότι δεν προλαβαίνει να μπει στην πρώτη πεντάδα, θέλει να κρατήσει την άκρως τιμητική έκτη θέση.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 16/2, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Βέροια-Πανθρακικός 0-0, Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-0, ΟΦΗ-Πανθρακικός 1-0. / ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1-1, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-0, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 4,00 Χ: 3,30 2: 2,25
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Τριτσώνης, Τουμπακάρης, Απτόσογλου
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Μπαϊκαρά (τιμωρ.), Κάσες (τραυμ.), Κουτσόπουλος (τραυμ.), Λαδάκης (αμφιβ.), Τζάνης (αμφιβ.), Ρομέου (αμφιβ.) – Μπεργκ (τιμωρ.), Τριανταφυλλόπουλος (τιμωρ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Ήταν η μεγάλη μεταγραφή του Ιανουαρίου και φτάνοντας στα μέσα Φεβρουαρίου επιτέλους θα κάνει το ντεμπούτο του. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι τιμωρημένος και ο Μλάντεν Πέτριτς θα φορέσει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τη φανέλα του τριφυλλιού. Ο Κροάτης επιθετικός ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί και η δική του πρεμιέρα στη Super League είναι από τα βασικά θέματα της αγωνιστικής.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΦΗ

Η Κρήτη έχει συνηθίσει πια σε ντέρμπι, αλλά το Ηράκλειο χρειάζεται ένα… αφεντικό! Ο αγώνας του πρώτου γύρου άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος Εργοτέλης και ΟΦΗ θέλουν να πλειοψηφήσουν σε… πρόωρες δημοτικές εκλογές! Ο ΟΦΗ έχει την παράδοση με το μέρος του. Μετράει έξι νίκες απέναντι στον Εργοτέλη, που έχει κερδίσει δύο ματς και τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 30 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, αφού έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον απόντα την Κυριακή Δημήτρη Διαμαντάκο που έχει πετύχει τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του σε αυτά τα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ ξεπέρασε τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με τη δύσκολη επικράτηση επί του Πανθρακικού, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου θέλει μια ακόμα νίκη αυτοπεποίθησης.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 17/2, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παγκρήτιο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1, Εργοτέλης-Βέροια 2-0, Πλατανιάς-Εργοτέλης 0-1. / ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1-1, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 5-0, ΟΦΗ-Πανθρακικός 1-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,50 Χ: 3,10 2: 3,38
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Παππάς, Καρατζίκας, Τσολάκης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Καρντόζο (τιμωρ.), Σαρρής (τιμωρ.), Διαμαντάκος (τραυμ.). – Χωρίς νέα προβλήματα ο ΟΦΗ.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Πριν λίγο καιρό μιλούσαμε για την επιστροφή του Ντούντου στο πρωτάθλημα. Και ο Βραζιλιάνος έχει εξελιχθεί σε μορφή για τον ΟΦΗ στα τελευταία δύο ματς, έχοντας σκοράρει σε αμφότερες τις αναμετρήσεις. Τώρα, έχουμε πιθανότατα μια άλλη επιστροφή. Ο Λιονέλ Νούνιες μετά από σχεδόν έξι χρόνια θα παίξει και πάλι στην Ελλάδα. Η τελευταία φορά που έπαιξε ο Αργεντινός στη χώρα μας ήταν τη σεζόν 2007-08 και τελευταία του συμμετοχή ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στις 20 Απριλίου του 2008.

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα