ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τα εισιτήρια για το Πανθρακικός – Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια για το Πανθρακικός – Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια για το Πανθρακικός – Παναθηναϊκός

Από σήμερα είναι προς πώληση τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Super League ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. 

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:00 - 15:00 και το απόγευμα 18:00 - 21:00.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία από τις 09:00 έως τις 15:00.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα) καθώς και από τα εκδοτήρια των θυρών 5 και 6 (μετά τις 17:00).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)

Θύρα 2: 10 ευρώ 

Θύρα 6: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ θα λειτουργήσει το σύστημα ελέγχου εισιτηρίων ηλεκτρονικά, το οποίο και θα αποτρέπει την είσοδο φιλάθλων με πλαστό εισιτήριο κάτι το οποίο άλλωστε διώκεται ποινικά. Για την αποφυγή των όποιων προβλημάτων, η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.