Καβουσανός:«Μονόδρομος η νίκη με Αιγάλεω»

Καβουσανός:«Μονόδρομος η νίκη με Αιγάλεω»

Gazzetta team
Καβουσανός:«Μονόδρομος η νίκη με Αιγάλεω»

bet365

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με το Αιγάλεω, μίλησε ο τεχνικός του Αγίου Νικολάου Γιώργος Καβουσανός.

Την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί το τρίποντο απέναντι στο Αιγάλεω, εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Αγίου Νικολάου Γιώργος Καβουσανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα εύκολος αγώνας για εμάς δεν υπάρχει. Πόσο μάλιστα όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε συλλόγους με βαριά φανέλα όπως είναι το Αιγάλεω.

Αυτό που τόνισα μετά το ματς της περασμένης Κυριακής έχει ιδιαίτερη σημασία. Όλοι μπορούν να χάσουν και όλοι μπορούν να κερδίσουν…

Περιθώρια δεν υπάρχουν, όλοι πρέπει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παλέψουμε για τον ΑΟΑΝ. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος και επιπλέον θεωρώ πως με νίκη θα αποκτήσει αξία ο βαθμός που πήραμε στην Κηφισιά».

Στα αγωνιστικά ο κόουτς της ομάδας του Λασιθίου, δεν μπορεί να υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στις υπηρεσίες των Χρηστάκη και Δέλλιου.

Ο πρώτος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών τις οποίες και συμπλήρωσε στο ματς με τον Αστέρα Βάρης, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Κηφισιά.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα