Παραδομένη ή πρωταθλήτρια; (vid)

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΠΑΡΤΣΑ Η ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Παραδομένη ή πρωταθλήτρια; (vid)

Παραδομένη ή πρωταθλήτρια; (vid)

Οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ πραγματοποίησαν την απειλή τους και δεν έπαιξαν κόντρα στη Σοσιεδάδ επειδή δεν παραιτήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Η απειλή είχε εκτοξευτεί από καιρό. Εάν δεν έφευγε από την θέση της η διοίκηση του Ανχελ Λαβίν του αποκαλούμενου ως σκέτο, Χάρι, οι παίκτες της Σανταντέρ δεν θα έπαιζαν τον εντός έδρας επαναληπτικό προημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι κόντρα στη Σοσιεδάδ (3-1 το πρώτο ματς). Ο Χάρι δεν βρέθηκε καν στο «Σαρδινέρο», αλλά ούτε και απάντησε. Οπότε οι απλήρωτοι από καιρό ποδοσφαιριστές της Ράθινγκ, έχοντας και το ΟΚ των οπαδών που βρίσκονται στο πλευρό τους, αποφάσισαν να το τραβήξουν μέχρι τέλους.

Αφού ενημέρωσαν από νωρίς τον διαιτητή για τις προθέσεις τους, την ώρα της σέντρας παρατάχθηκαν στο γήπεδο, αλλά με το που σφύριξε ο Χιλ Μανθάνο την έναρξη, το μόνο που έκαναν ήταν να χαιρετούν τους φίλους της ομάδας στην εξέδρα. Την ίδια στιγμή οι της Σοσιεδάδ έπαιζαν πασούλες, με συνέπεια στα 40 δευτερόλεπτα να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι που ουσιαστικά δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η Σοσιεδάδ λοιπόν πήρε τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0 και βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα ανταμώσει με τη Μπαρτσελόνα. Παρεμπιπτόντως, οι Μπλαουγκράνα είχαν κάνει αυτό που έκανε τώρα η Σανταντέρ και μάλιστα στα ημιτελικά της σεζόν 1999-'00. Τώρα απομένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Ισπανικής Ομοσπονδίας, η οποία από τη μία θα πρέπει να τηρήσει τις νόρμες, αλλά από την άλλη υπάρχει το κοινό περί δικαίου αίσθημα που είναι με το μέρος των ταλαιπωρημένων παικτών που έπρεπε να κάνουν κάτι και όχι να κάθονται παθητικά έρμαιο του κάθε τύπου που θέλει να λέγεται πρόεδρος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού