Αυτός είναι ο Πέρεζ που θέλει ο Μίτσελ!

Αυτός είναι ο Πέρεζ που θέλει ο Μίτσελ!

Gazzetta team
Αυτός είναι ο Πέρεζ που θέλει ο Μίτσελ!

bet365

Ο Ερνάν Πέρεζ φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για το κενό που άφησε ο Βάις και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον Παραγουανό άσο.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα, τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Βιγιαρεάλ και θεωρεί ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο του Βάις, στη δεξιά πτέρυγα.

Ο Ερνάν Πέρεζ γεννήθηκε στην Φερνάντο Ντε Λα Μόρα της Ασουνσιόν στις 25 Φεβρουαρίου του 1989. Πολύ νωρίς ενσωματώθηκε σε τοπικές ομάδες της γενέτειράς του, καθώς από τα πρώτα του βήματα έδειξε την έφεσή του στο ποδόσφαιρο. Η αγαπημένη του θέση, το δεξί άκρο της επίθεσης. Το 2005 στα 16 του βρέθηκε στην Τακουάρι, με την φανέλα της οποίας έκανε επαγγελματικά το ντεμπούτο του 2007.

Στην πρώτη του κιόλας σεζόν με την Τακουάρι θα πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και θα κλείσει με 24 αγώνες και 5 γκολ. Στο τέλος της σεζόν 2007/08, η Λιμπερτάδ θα τον εντάξει στο ρόστερ της, ωστόσο ο Πέρεζ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο νέο του περιβάλλον, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο δεξί γόνατο.

Θα αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς στην Λιμπερτάδ και τότε η Βιγιαρεάλ που τον παρακολουθούσε θα κινηθεί για την απόκτησή του. Στις 30 Ιουλίου του 2009 θα υπογράψει στα «κίτρινα υποβρύχια», αλλά θα καταλήξει στην δεύτερη ομάδα καθώς χρειαζόταν παιχνίδια στα πόδια του μετά την αποχή του από την αγωνιστική δράση.

Με την Βιγιαρεάλ Β ο Παραγουανός άσος θα βγάλει μάτια. Θα μείνει στην δεύτερη ομάδα για δύο σεζόν και θα σημειώσει 5 γκολ σε 68 παιχνίδια. Το 2011 θα έρθει η ώρα του και θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Στις 27 Σεπτεμβρίου θα κάνει και το ντεμπούτο του στο Champions League απέναντι στην Νάπολι, αντικαθιστώντας τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν.

Το πρώτο του γκολ με την Βιγιαρεάλ θα το πετύχει την 1η Οκτωβρίου, καθώς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 84΄ θα ισοφαρίσει σε 2-2 για την ομάδα του απέναντι στην Σαραγόσα. Με τα «κίτρινα υποβρύχια» από τότε έχε σημειώσει ακόμα 6 γκολ σε 44 συνολικά αγώνες.

Ο Πέρεζ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής Παραγουάης κάτω των 20 ετών στο Πρωτάθλημα Νέων της Νότιας Αμερικής του 2009 που διεξήχθη στη Βενεζουέλα. Μάλιστα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της χώρας του, η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση της διοργάνωσης. Κατάφερε να τελειώσει το τουρνουά με 5 γκολ σε 7 ματς και θεωρήθηκε ένας από τους καλύτερους παίκτες

Οι εμφανίσεις του στα γήπεδα της Βενεζουέλας, του άνοιξαν το δρόμο για την Εθνική Ανδρών και μάλιστα πολύ γρήγορα. Το 2010 κλήθηκε να βοηθήσει την χώρα του για το Κόπα Αμέρικα του 2011 στην Αργεντινή. Έκτοτε μετράει 19 συμμετοχής στην Εθνική με ένα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα