Παπαδόπουλος: «Ο Ατρόμητος κοντράρει κάθε αντίπαλο»

Παπαδόπουλος: «Ο Ατρόμητος κοντράρει κάθε αντίπαλο»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Ο Ατρόμητος κοντράρει κάθε αντίπαλο»

bet365

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε για το 0-0 του Ατρόμητου μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», τόνισε ότι από την ομάδα του Περιστερίου δεν λείπει τίποτα και ξεκαθάρισε ότι προσπαθεί να μην σκέφτεται την Εθνική.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να μην δεχθούν γκολ μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, κάτι που αποτελούσε και το στόχο τους, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον ΝοvaΣπορ FM. Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε ακόμα στον Μήτρογλου και την Εθνική.

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος δήλωσε:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν σε τέτοια παιχνίδια. Κόντρα στον Ολυμπιακό προσπαθήσαμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, καθώς στόχος μας ήταν να μην δεχτούμε γκολ στην πρώτη αναμέτρηση και να δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεζε ψηλά και συνεχόμενα, έτσι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να σπάσουμε το ρυθμό και να κάνουμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και με την είσοδο του Καραμάνου ανεβήκαμε. Στο τέλος κρατήσαμε το μηδέν κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο και σε αυτή την έδρα».

Για τον Ατρόμητο: «Δεν λείπει κάτι από την ομάδα. Όταν είσαι συνεπής κάποια στιγμή θα δικαιωθείς. Η ομάδα βελτιώνεται κάθε χρόνο και φέτος όσο περνάει ο χρόνος είμαστε καλύτεροι. Όσο παλεύουμε για ένα γκολ ή ένα σουτ πιστεύω ότι στη συνέχεια θα τα καταφέρουμε».

Για τον ίδιο και την Εθνική: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι θέλω να είμαι υγιής και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Ατρόμητο. Φέτος αν είμαι καλά μάλλον θα κάνω προσωπικό ρεκόρ συμμετοχών στην καριέρα μου».

Για τη μεταγραφή Μήτρογλου: «Ο Κώστας έχει δείξει ότι είναι ένας παίκτης Παγκόσμιας κλάσης. Τα όσα έχει καταφέρει αυτό το εξάμηνο είναι φανταστικά. Σίγουρα το αξίζει και θα πετύχει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα