Πανελευσινιακός - Προοδευτική 2-0

Άκης Παπαβλασόπουλος
Πανελευσινιακός - Προοδευτική 2-0

bet365

Στις νίκες επέστρεψε ο Πανελευσινιακός που επικράτησε με 2-0 στην έδρα του της Προοδευτικής.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού, που στο σημερινό παιχνίδι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο των «σταχυοφόρων», μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στην πρώτη του κυριολεκτικά προσπάθεια ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.

Ο Κουσκουνάς με κεφαλιά στο 13΄, νίκησε τον Μπαντίκο και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Δυτικής Αττικής. Στο 30΄ οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πληρώσουν το λάθος τους στην άμυνα ο Αλεξίου όμως για λογαριασμό των «βυσσινί» δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 72΄ η ομάδα του Κορυδαλλού, έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Νυφαδόπουλο και να φύγει από την Ελευσίνα με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο παίκτης όμως του υγκροτήματος των δυτικών προαστίων αστόχησε από ευνοϊκή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι δις το πέτυχε ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα για τους γηπεδούχους ο νεοαποκτηθείς Δουκάκης που σε κενή εστία, δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Τσαλκιτζίδης, Κωνσταντινίδης,Πλάτανος (63΄ Κολοβός), Κοκκίνης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής, Κουσκουνάς, Ρούσεφ (88΄ Μακρίδης), Δουκάκης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Μπαντίκος, Κολιούσης (65΄ Κατσίβελας), Παπαχαραλάμπους, Καψαλόπουλος, Τούρλος, Βούζας, Κοξαράκης (60΄ Μάμαλος), Μακαρωνάς, Κουβάτσος, Αλεξίου, Ποτουρίδης (73΄ Νυφαδόπουλος)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα