Ανακοίνωσε πρόστιμα και τιμωρίες η ΕΠΟ

Ανακοίνωσε πρόστιμα και τιμωρίες η ΕΠΟ

Άκης Παπαβλασόπουλος
Ανακοίνωσε πρόστιμα και τιμωρίες η ΕΠΟ

bet365

Με πρόστιμα και τιμωρίες εδρών τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τις ομάδες.

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Άγιος Νικόλαος και ο Ατρόμητος Αχαϊας, ενώ με χρηματικό πρόστιμο την Τριγλία Ραφήνας, τον Πανναξιακό και την Καρδίτσα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΟ, για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή χιλίων (1.000) ευρώ για εκάστη των πράξεων και συνολική χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1000+500=1.500) ευρώ, καθώς και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική (αγώνας Γ΄ Εθνικής της 8/12/2013 Άγιος Νικόλαος-Ηρόδοτος).

2. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο της ομάδας ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΟ, Γεώργιο Σταμπέλο. Επιβάλει σε αυτόν χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες.

3. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο «ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΟ» και του επιβάλλει χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ.

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο της ομάδας ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ Μιχάλη Αγγελή και επιβάλει σε αυτόν χρηματική ποινή ύψους τετρακοσίων (400) ευρώ .

5. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο Α.Σ ΑΧΑΪΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Επιβάλλει σ' αυτό χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ για την πρώτη και τετρακοσίων (400) ευρώ για την δεύτερη των αναφερόμενων στο σκεπτικό πειθαρχικών παραβάσεων και συνολική χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ, καθώς και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική (αγώνας Γ΄ Εθνικής της 1/12/2013 Ατρόμητος Αχαΐας-ΑΕ Καραϊσκάκης).

6. Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ και Γ. ΝΤΑΣΙΟΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς αντίστοιχες πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει:
Α) Στο εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ για κάθε πράξη, σύνολο επτακοσίων πενήντα (750) ευρώ.
Β) Στον δεύτερο εγκαλούμενο ΝΤΑΣΙΟ Γ. τραυματιοφορέα του σωματείου ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις (4) μήνες.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα