Μουρίνιο: «Ίσως η Τσέλσι μείνει χωρίς τίτλο»

Μουρίνιο: «Ίσως η Τσέλσι μείνει χωρίς τίτλο»

Θάνος Σαρρής
Μουρίνιο: «Ίσως η Τσέλσι μείνει χωρίς τίτλο»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι φέτος είναι πιθανόν η Τσέλσι να μην κερδίσει κάποιον τίτλο, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα του Πορτογάλου!

Στην Πόρτο, την Τσέλσι, την Ίντερ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και στο προηγούμενο πέρασμά του από τους «Μπλε», ο Μοu έχει καταφέρει να μην τερματίσει ούτε μια σεζόν χωρίς έστω ένα.... κυπελλάκι! Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι δύσκολα και ο Πορτογάλος δεν τρέφει αυταπάτες, παρότι γνωρίζει πως αν τερματίσει την σεζόν χωρίς κάποιο τρόπαιο η διοίκηση δύσκολα θα το αποδεχτεί.

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν η χειρότερη που είχα στη Ρεάλ. Κερδίσαμε μόνο το Ισπανικό Σούπερ Καπ. Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, αλλά ήταν κάτι. Θα είναι αποδεκτό για την προσωπική μου προσέγγιση, τη φιλοσοφία μου και τη φύση του συλλόγου το να μην κερδίσουμε τίποτα φέτος; Όχι, δεν είναι αποδεκτό. Αλλά είναι πιθανόν να συμβεί. Ανταγωνιζόμαστε ορισμένες πολύ σπουδαίες ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Αγγλία. Δεν είμαι χαρούμενος.

Η φύση μου είναι ίδια με του συλλόγου. Θα ήταν εύκολο να πούμε ότι θέλουμε τέσσερα, πέντε ή έξι χρόνια. Αλλά δεν είμαι εγώ, ή η Τσέλσι έτσι. Θέλουμε να χτίσουμε, αλλά πρέπει να κυνηγήσουμε και τα αποτελέσματα», τόνισε ο Μουρίνιο, εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα είναι καλύτερη του χρόνου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα