Με στόχο την πρόκριση ο Ιωνικός

Με στόχο την πρόκριση ο Ιωνικός

Άκης Παπαβλασόπουλος
Με στόχο την πρόκριση ο Ιωνικός

bet365

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιωνικού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό.

Το κυριακάτικο ματς της ομάδας της Νίκαιας με την αντίστοιχη της Ελευσίνας αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος την πρώτη θέση που οδηγεί στη Football League με την διαφορά να είναι στους δύο βαθμούς και τους «σταχυοφόρους» να βρίσκονται σ΄αυτή.

Σε περίπτωση που τελικά το συγκρότημα του Μάρκου Δήμου επικρατήσει στο νοκ άουτ ματς της ομάδας του Φώτη Θανέλλα, πέρα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αναμένεται να αποκτήσει μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα για τα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου δεν θα έχει στη διάθεση του για την κυριακάτικη αναμέτρηση τους Κουτσογιαννόπουλο, Τσακίρη, αλλά και τον Κουλίδη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Αντίθετα το παρών θα δώσουν οι Μπουλούλης και Μακρυωνίτης που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στα πλάνα του προπονητή τους.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα