Θρύλε μπορείς να προκριθείς!

Θρύλε μπορείς να προκριθείς!

Μάκης Σταθάτος
Θρύλε μπορείς να προκριθείς!

bet365

Νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους «16» του Champions League αναζητά ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άντερλεχτ (21:45/NS2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο απέναντι στους Βέλγους και από εκεί και πέρα δεν θα τους ενδιαφέρει τι θα κάνει στη Λισαβόνα η Μπενφίκα κόντρα στην αδιάφορη Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιάννη Μανιάτη, ωστόσο στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος αναμένεται να είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο με την άμυνά του να αποτελείται από τους Σιόβα, Μανωλά ή Παπαδόπουλο, Σαλίνο (δεξιά) και Χολέμπας (αριστερά). Τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Σάμαρης με τον Εντινκά.

Στα πλάγια θα είναι ο Κάμπελ με τον Βάις και τον Ολαϊτάν να διεκδικούν την άλλη θέση. Ο Ντομίνγκες ή ο Φουστέρ θα παίξουν πίσω από τον Σαβιόλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Ο Τζον Φαν Ντεν Μπρομ θα παρατάξει την Άντερλεχτ με σύστημα 4-3-3. Την εστία της πρωταθλήτριας Βελγίου θα υπερασπιστεί ο Προτό. Στην άμυνα θα είναι οι Βαν Ντεν Μπρομ, Κουγιατέ, Μπεμπά και Ν' Σακαλά.

Σε ρόλο αμυντικού χαφ θα παίξει ο Κλιέσταν, με εσωτερικούς μέσους τους Πράετ και Ζιλέ. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ και Μίτροβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καμίνσκι, Νάουτινκ, Μιλιβόγεβιτς, Τίλεμανς, Ντε Ζέου, Βίκο και Σιριάκ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα