Ανακοίνωση - διάψευση Αγίου Νικολάου για τα επεισόδια

Ανακοίνωση - διάψευση Αγίου Νικολάου για τα επεισόδια

Άκης Παπαβλασόπουλος
Ανακοίνωση - διάψευση Αγίου Νικολάου για τα επεισόδια

bet365

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στις φήμες περί επεισοδίων με το πούλμσαν του Ηροδότου, εξέδωσε η διοίκηση του Αγίου Νικολάου.

Οι ιθύνοντες του ΑΟΑΝ μέσω αυτής κάνουν γνωστό ότι δεν υπήρξε το παραμικρό κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και η μαρτυρία του γενικού αρχηγού του Ηροδότου Νίκου Βαρδαξή που είπε σε δημοσιογράφο αθλητικής ιστοσελίδας του Ηρακλείου (grandsport.gr) πως δεν έγινε τίποτα.

Παράλληλα στην ανακοίνωση του ο σύλλογος του Λασιθίου διαψεύδει τις φήμες περί επίθεσης στον τεχνικό της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού Θανάση Κολιτσιδάκη από παίκτες και παράγοντες του Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφού κάποιοι κύκλοι προσπαθούν να περάσουν την άποψη ότι ο ΑΟΑΝ ευθύνεται ακόμα και για την ...κακοκαιρία που έπληξε την περασμένη εβδομάδα το Ηράκλειο, ας προσπαθήσουμε να βάλουμε με κάποιο τρόπο τα πράγματα στη θέση τους σε μια πρώτη ανεπίσημη τοποθέτηση της ομάδας μας.

1. Ο γενικός αρχηγός του Ηροδοτου κ. Νίκος Βαρδαξής βγήκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα (και μετά τα "υποτιθέμενα επεισόδια" με το λεωφορείο του Ηροδότου) στο τηλέφωνο του Grandsport και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Μάλιστα ευχαρίστησε τους παράγοντες του ΑΟΑΝ που πρόσφεραν νερά στους παίχτες του όσο διαρκούσε η αναμονή και συγκεκριμένα είπε στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Σπανάκη, ότι οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ τους φέρθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο στο ματς, όσο και μετά που περίμεναν όλοι το διαιτητή να τελειώσει το …"θεάρεστο" έργο της συμπλήρωσης του φύλλου αγώνα…

2. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων εκεί που είχε παρκάρει το λεωφορείο του Ηροδότου απέναντι είχαν παρκάρει δύο SEAT IBIZA με πινακίδες κυκλοφορίας Ηρακλείου…Αμέσως μετά την αποχώρηση των παικτών του Ηροδότου, οι κάτοχοι και οι επιβάτες των δύο ΙΧ πήγαν πανηγύρισαν με τους παίχτες του Ηροδότου φωνάζοντας συνθήματα (αυτά ήταν που έβγαλαν και τους γείτονες στα μπαλκόνια) και πέταξαν δυο βεγγαλικά στο χώρο πίσω από το πούλμαν σε ένα χωμάτινο γήπεδο τένις…το πρώτο έπεσε μέσα στο γήπεδο και το δεύτερο αφού πρωτα χτύπησε πάνω στο πούλμαν κατέληξε στον ίδιο χώρο.

Οι γείτονες φοβήθηκαν μην καούν τα δικά τους αυτοκίνητα ή γίνουν άλλες ζημιές και φώναξαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία(όπως και έκαναν). Αμέσως οι οπαδοί επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και έφυγαν πριν φτάσει η Αστυνομία που κλήθηκε - επαναλαμβάνουμε - από τους γείτονες για την προστασία της περιουσίας τους.

3. Αφού υπήρχε τέτοιο κλίμα τρομοκρατίας γιατί ο κ. Κολιτσιδάκης στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV (που εδρεύει ως γνωστόν στο Ηράκλειο) δεν έκανε την παραμικρή αναφορά ούτε σε επεισόδια, ούτε σε αντιαθλητική συμπεριφορά πριν, κατά την διάρκεια ή μετά το τέλος του αγώνα; Πόσο μάλλον από την στιγμή που (όπως ισχυρίζεται τρείς ώρες αργότερα) είχε ήδη δεχτεί επίθεση από τους παίχτες και τους παράγοντες του ΑΟΑΝ…

4. Υπάρχει φωτό που θα αναρτηθεί αργότερα εδώ με παίχτη του Ηροδότου να ποζάρει σε αναμνηστική πόζα μετά τη λήξη του αγώνα με παίχτη του ΑΟΑΝ. Πως ειναι λοιπόν δυνατόν την ώρα που κάποιος προσπαθεί να σε χτυπήσει κ. Κολιτσιδάκη να θες να βγάλεις χαμογελαστός φωτογραφία μαζι του; Θα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία…

5. Υπάρχουν στη διάθεση μας πολλές φωτογραφίες μετά το τέλος του αγώνα με τους παίχτες του Ηροδότου να πανηγυρίζουν σε μια γωνιά του γηπέδου χωρίς να ασχολείται κανείς άλλος μαζί τους…Προφανώς δεχόταν (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Κολιτσιδάκη) επίθεση από αόρατους φιλάθλους του ΑΟΑΝ ή από τα πνεύματα και τους …Νεφελίμ;»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα