Χάβος: «Με νοοτροπία νικητή ο Παναιτωλικός»

Gazzetta team
Χάβος: «Με νοοτροπία νικητή ο Παναιτωλικός»

bet365

Ο Μάκης Χάβος μίλησε για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο και την επιστροφή της ομάδας στην έδρα της, τονίζοντας ότι οι Αγρινιώτες θα πρέπει να «βγάλουν» στον αγωνιστικό χώρο νοοτροπία νικητή.

Ο Παναιτωλικός επιστρέφει στην έδρα του για παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις και ο Χάβος στάθηκε με δηλώσεις του στη Nova στην ανάγκη να διορθώσει η ομάδα του τα λάθη της και να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Το πιο ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα εκτός έδρας ματς αλλά να διορθώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε να κάνουμε με μια δυνατή ομάδα που έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό της αλλά είναι μια ομάδα με μεταπτώσεις. Στο επιθετικό κομμάτι είναι πολύ επικίνδυνη αλλά πιστεύω ότι με υπομονή και επιμονή πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για το ποιο είναι το «όπλο» του Παναιτωλικού στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Το πρώτο που πρέπει να έχουμε είναι η νοοτροπία του νικητή. Σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού».

Για το πώς θα παίξει ο αντίπαλος: «Πολλές ομάδες παίζοντας εκτός έδρας προσπαθούν να κρατήσουν και να έχουν καλή αμυντική λειτουργία να χτυπήσουν στην κόντρα. Πρέπει να είμαστε καλοί στην κατοχή και να μην αμυνθεί ο αντίπαλος στα 2/3 του γηπέδου».

Για το αν θα παίξει ρόλο η έδρα: «Σίγουρα. Εάν πάρουμε σαν οδηγό τα προηγούμενα ματς τα παιδιά παίρνουν ψυχολογία από τον κόσμο. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να είναι θετικό το αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Στα δύο τελευταία ματς είχαμε κάποια προβλήματα, τα οποία πρέπει να αφήσουμε πίσω και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα