«Δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε, για την μάχη με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Κατσουράνη.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αρχικά είπε τα εξής:
«Το σημαντικό είναι η νίκη. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και χαίρομαι για τη νίκη μέσα στα Γιάννινα. Είναι μια σεζόν που ξεκινάει με πολλές μεταγραφές, μια νέα ομάδα. Πρέπει να κυνηγάμε τον Ολυμπιακό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι και δεν θέλουμε να βγούμε δεύτεροι ή τρίτοι. Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια και νομίζω ότι αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας. Είναι θέμα δουλειάς και το πώς θα δέσουμε. Δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό και πρέπει να συνηθίσουμε να έχουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Καλό θα είναι να κερδίζουμε και τα θεωρητικά εύκολα ματς αλλά και τα ντέρμπι».
Η Τούμπα η καλύτερη έδρα
«Υπάρχει ο δεύτερο γύρος που θα έρθει στην Τούμπα και πρέπει να είμαστε κοντά στη βαθμολογία για να τον φτάσουμε. Είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα η Τούμπα και πρέπει να παίρνουμε και τα εκτός έδρας ματς. Υπήρχε ένα διάστημα που πιεστήκαμε και αν είχαμε προηγηθεί από την αρχή θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».

Μιλώντας για την νέα θέση στην οποία αγωνίζεται, ο Γιώργος Τζαβέλας τόνισε: «Ο Κώστας (Κατσουράνης) με βοηθάει πολύ και θέλω κάθε εβδομάδα να γίνομαι καλύτερος. Και στα μεγάλα παιχνίδια μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Η θέση μου είναι αριστερό μπακ αλλά εφόσον μπορώ να βοηθάω χαίρομαι αρκεί η ομάδα μου να πηγαίνει καλά. Είχαμε μία ή δύο προπονήσεις, είδε ο τεχνικός ότι μπορώ να βοηθήσω και έτσι λύθηκε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα