Επικοινωνία Στέφενς με Πελέ!

Επικοινωνία Στέφενς με Πελέ!

Απόστολος Παγώνης
Επικοινωνία Στέφενς με Πελέ!

bet365

Στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έχουν ξεκινήσει «ψηστήρι» στον Πελέ με βομβαρδισμό τηλεφωνημάτων από τον Χουμπ Στέφενς, αλλά και παραγόντων της ομάδας.

Στον Δικέφαλο από την στιγμή που δεν έχουν επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, να θυμίσουμε πως η προσφορά του Ιβάν Σαββίδη ήταν 300.000 ευρώ με τις υπογραφές των συμβολαίων, αποφάσισαν να ξεκινήσουν «ψηστήρι» στον Πορτογάλο μέσο. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr παράγοντες της ομάδας, αλλά και ο ίδιος ο Χουμπ Στέφενς επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Πελέ σε μια προσπάθεια να μην συνηγορήσει και ο ίδιος σε μια πιθανή συμφωνία του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό.

Όπως έχουμε γράψει στο gazzetta.gr ο αμυντικός μέσος του Εργοτέλη θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρεί πως θα μπορέσει να διεκδικήσει πιο γρήγορα μια θέση βασικού στην 11αδα, ενώ στον Ολυμπιακό θα είναι στην αναμονή.

Πάντως ο Πελέ και ο εκπρόσωπός του Μέντες που έχει το 25% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου μέσου όταν θα παρθεί η τελική απόφαση θα σκεφτούν και τον Εργοτέλη. Καθώς η ομάδα της Κρήτης του έδωσε την δυνατότητα να επανέλθει στο προσκήνιο και να ακουστεί και πάλι το όνομα του περισσότερο στην εγχώρια αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα