Στην τελική ευθεία για Παναιτωλικό

Στην τελική ευθεία για Παναιτωλικό

bet365

Στην φυσική κατάσταση έπεσε το βάρος της προτελευταίας προπόνησης του Αστέρα, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αύριο η αποστολή, το Σάββατο τα εισιτήρια.

Σε πολύ υψηλούς ρυθμούς δούλεψε και σήμερα η ομάδα του Αστέρα, η οποία έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, στην Τρίπολη.

Οι Αρκάδες σήμερα δούλεψαν πάνω στην φυσική κατάσταση, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό διπλό. Φυσικά, δεν έλειψαν τα προβλήματα, καθώς οι Κουρμπέλης, Μπαντής, Μπαρτολίνι έκαναν αποθεραπεία, ενώ ο Φορμίκα ακολούθησε το δικό του ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο, με μία τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο τεχνικός του συλλόγου θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στα «καναρίνια».

Αυθημερών τα εισιτήρια

Το Σάββατο θα βγουν τα εισιήρια για τον αγώνα του Αστέρα με τον Παναιτωλικό, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση των Αρκάδων μέσα από ανακοίνωσή της. Τα... μαγικά χαρτάκια, θα κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και Παιδικά/Φοιτητικά/Στρατιωτικά με 10 ευρώ, στην Θύρα 2 σε περιορισμένο όμως αριθμό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Εισιτήρια για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ Παναιτωλικός, θα διατίθενται το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη Θύρα 2 εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Παιδικών/Φοιτητικών/Στρατιωτικών και εισιτηρίων ανέργων με αξία 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα. Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 1.00μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 3.00μ.μ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα