«Δεν συγχωρούνται τα λάθη με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Δεν συγχωρούνται τα λάθη με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου μίλησε για την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα της θα κάνει το παιχνίδι της και ό,τι βγει...

Ο παίκτης του Πανθρακικού παραχώρησε δηλώσεις στην Nova ενόψει της αναμέτρησης και δήλωσε αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πρωταθλητή Ελλάδας.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν έχουμε να χάσουμε κάτι και ό,τι βγει. Έχουμε καλή ομάδα και δεχόμαστε δύσκολα γκολ οπότε είμαι αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη και βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα».

Για το χρειάζεται ο Πανθρακικός για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη μας. Να παίξουμε καλή άμυνα και πιστεύω στην κόντρα θα τα καταφέρουμε. Έχουμε ξεκουραστεί και ό,τι μας πει ο προπονητής αυτό θα κάνουμε. Ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός ειδικά στην επίθεση και θα έρθει να μας πιέσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα λάθη δεν συγχωρούνται με τέτοιους αντιπάλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα